Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Sistemul imunitar este printre cele mai importante sisteme din corpul nostru. De aceea, este foarte important sa-l protejam, iar, ca atare, astazi va vom oferi cateva modalitati pentru a-l intari si a-l ajuta sa se dezvolte. De curand, un grup de cercetători științifici de la Universitatea din California de Sud ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Vinum Hungarium

Degustare de vin și brânzeturi

Vinurile din Ungaria reprezintă o calitate aparte, și nu vorbim aici numai de arhicunoscutul tokaji aszu. Din decembrie 2012 am început – în colaborare cu Organizaţia Somelierilor din România 2011 și Asociația Erdélyi Gondolat – degustările vinurilor maghiare la Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti. În fiecare lună se vor aduce vinurile din câte o regiune viticolă sau va fi prezent la București un producător să-și prezinte vinurile.

La prima întâlnire din această toamnă organizatorii (Restup.ro) au pregatit o seară inedită cu asocierea celor mai reprezentative vinuri din Ungaria cu brânzeturi din lume, in ziua de miercuri, 14 septemberie 2016, ora 19.30, la Institutul Maghiar din București  (str. Gina Patrichi – fosta Orlando nr. 8). De asemenea, la eveniment vor participa ca invitat pe Dr. Csizmadia Andras, fondatorul și directorul Bor-Schola (Școale de Vin)

14192017_541262652724016_1138757755079465720_n

Vinuri si branzeturi, cascaval…

Ce se va degusta? Cam 11 vinuri ungurești cu 11 brânzeturi selectate.


Dr. Csizmadia András conferențiar uiversitar, membru al Academiei de Vin din Ungaria va prezenta lumea magică a brânzeturilor asociate cu câte un vin din regiunile viticole din Ungaria. Veți putea savura câte un reprezentant al familiilor de brânzeturi, asociat cu câte un vin. Se vor prezenta de la brânzeturi proaspăte până la brânzeturi de munte maturate, atingând brânzeturile de oaie și capră, brânzeturi moale și cele cu mucegai albastru.

Prezentarea vinurilor va fi făcută de:
Dr. Csizmadia Andras, conferențiar universitar și Péntek István, sommelier.

Preţul de 50 RON include volumul de degustare a 11 vinuri şi brânzeturi.

Locurile sunt limitate la 30 de persoane. Sunteti asteptati la înscriere până cel târziu vineri, 9 septembrie ora 20, la adresa de e-mail: secretargeneral@osr2011.ro.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topwines.ro/interviuri-esentiale-valeriu-stoica/

http://topwines.ro/dealu-dorului-somelier/

http://topwines.ro/dealu-dorului-somelier/

http://topwines.ro/un-vin-care-se-invecineaza-cu-marea/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN