Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
Compania Corteva Agriscience are un portofoliu complet de erbicide, acoperind atât segmentul de toamnă prin erbicidul Bizon™, cât și segmentul de primăvară prin erbicidele Pixxaro™ Super, Pallas™ 75 WG, Floramix™, Mustang™, Cerlit™ Super. Suprafețele afectate de buruienile graminee au crescut de la un an la altul. Odată cu creșterea suprafețelor cu cereale, va crește și suprafața loturilor semincere, iar ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI 2021: O PRIVIRE DE ANSAMBLU Pentru că anul 2020 nu a fost cel mai fericit an cu putință, cauzele sunt știute/în primul rând, așa-numita criză sanitară, ne pregătim, cu entuziasm/și toate forțele, pentru anul viitor. Am putea, credem să ne luăm revanșa în 2021. O REVANȘĂ care nu numai să ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Trucuri alimentare care-ți vor schimba viața!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Stiti si voi acel sentiment cand incerci sa cureti coaja oului si o iei cu tot cu albus, din greseala? E iritant, de fiecare data! Desi, propriu-zis, cojile au calciu si alte proprietati necesare corpului, nu se recomanda consumarea lor in cantitati mari. Motivul pentru care e asa complicata curatarea acestui aliment este datorita prospetimii lui.

Specialistii au dovedit ca, pentru fiert, oul perfect ar trebui sa fie vechi undeva intre o saptamana si 10 zile. In perioada mentionata, alimentul este mai alcalin si faciliteaza curatarea lui. Ouale proaspete sunt , pe de alta parte, mai acide, ceea ce face dificila orice operatiune.

Bicarbonatul de sodiu este o modalitate usoara de a face mai alcalin oul si, in acest fel, de a-l curata mai usor.

Alte trucuri, despre aceeasi tema:

  • O modalitate usoara de a verifica daca a expirat sau nu oul este de a-l pune in apa. Daca se scufunda usor pe orizontala atunci e proaspat. Daca se scufunda pe verticala, atunci inseamna ca e bun de fiert. Daca ramane la suprafata, e invechi.
  • Pentru a nu se mai crapa coaja, poti incerca sa-l incalzesti cu putina apa inainte de a-l introduce la fiert. De fapt, acea diferenta de temperatura dintre cea de la frigider si cea din apa in care urmeaza sa clocoteasca face probleme. Cel mai bine e sa le lasi pe masa ca sa preia temperatura camerei.
  • Ca sa faaci oua tari, le lasi la rece si apoi le pui direct la fiert.
  • Invers, desigur, daca vrei sa obtii efectul celalalt, adica daca vrei ou maole (caci sunt numai 2 tipuri de oameni pe lumea aceasta!). Il tii in apa fierbinte la fund pentru cam 3 min.
  • Este important sa nu fie lasate parti din ou in afara apei, caci nu se vor fierbe uniform.
  • Dupa ce le scoti de la fiert, e bine sa le treci prin apa rece ca sa facilitezi curatarea coajei.
  • In cazul in care doresti omleta sub coaja, e recomandat sa agiti oul inainte de fierbere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation