Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Într-un an dificil, cu secetă pedologică severă, producțiile de floarea-soarelui la nivel național nu au fost cele scontate de fermieri la începutul campaniei de semănat. Cu toate acestea, compania Corteva Agriscience, prin hibrizii Pioneer®, a contribuit la ridicarea productivității pe hectar și a lansat campania Fermieri campioni la floarea-soarelui. Acest ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
la sud de europa, malta, insula de miere
Malta: INSULA DE MIERE Malta. O INSULĂ DE MIERE. Ia, hai, faceți un efort și imaginați-vă: CUM ar arăta o INSULĂ DE MIERE? Nu. Nu (ca) un BORCAN. Nu o chesea. Ci un ARHIPELAG. Malta. Cinci insule. Sau, măcar, o insulă. Meliferăm Că de aia se și cheamă MELITHA. O ...
Read More

TOKAJI VA PRIMI O FINANTARE DE 330 MILIOANE DE EURO

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tokaji, regiunea viticola din Ungaria, va primi o finantare de 330 milioane de euro pentru a-şi moderniza viile şi pentru a creşte reputaţia internaţională a vinurilor sale.

Fondurile provin atât de la guvernul central ungar, cât şi de la Uniunea Europeană şi au fost alocate până în 2020, a anunţat guvernul ungar săptămâna această.

Industria vinurilor este unul din principalii angajatori din orasul Tokaji, parte a listelor Unesco, cu un număr de 5000 de locuri de muncă estimate ca avand directă legătură cu producerea vinului.

„Vinul este elementul-pivot în acest proiect de investiţie, de la producţia de struguri şi vin, şi până la orice altceva”, a spus Andras Tombor, directorul Consiliului Regional de Dezvoltare din Tokaji.

Dincolo de producţia de vin, unul din principalele scopuri ale investiţiei este să întărească imaginea globală şi prestigiul vinurilor Tokaji, a spus Tombor, care este de asemenea directorul companiei de stat Tokaji-Kereskedohaz.

Cercetările cerute de sectorul de vinuri din Tokaji au descoperit că producătorii ar putea să îşi mărească listările în restaurantele de top. Vinurile din Tokaji apar în 20% din restaurentele Michelin din Statele Unite, 29% în Marea Britanie şi în jur de 5% în Germania, Franţa şi China.

În jur de 10 milioane de euro au fost deja alocate unui proiect de branding pe o durata de doi ani, cu consultanţă în domeniu din partea Claessens International, printre ai căror clienţi numărându-se Mumm, Perrier-Jouet, Antinoriand Petrus, pentru a ajuta la transformarea regiunii Tokaji într-o marcă internaţinală.

Anul acesta se va desfăşura o campanie de marketing globală pentru a „restabili popularitatea vinurilor Tokaji peste hotare”, a spus Eniko Kiraly, de la Tokaj+Kereskedohaz.

Se desfăşoară de asemenea şi un program important de cercetare a vinurilor, iar rezultatele se aşteaptă să fie raportate în iunie, 2015. Proiectul implică evaluarea a 11000 de hectare de vie corespunzătoare regiunii Tokaji pentru producţie de vin, la o acurateţe de 1 metru. În jur de 5500 de hectare din această zonă sunt plantate la momentul de faţă.

„Rezultatele vor arăta unde să direcţionăm banii pentru reconstrucţia viilor şi replantare”, a spus Tombor. O parte din cele 330 de milioane de euro este rezervată pentru turism, infrastructură şi alte produse agriculturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation