Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

pandemia de COVID-19, vinul produs din recolta anului 2020, Crama Dealul Dorului din Silagiu, Crama Dealul Dorului
Vremea nefavorabilă, dar și efectele pandemiei care s-au răsfrâns asupra viticulturii, au făcut ca în acest an recolta să fie mai scăzută față de un an obișnuit. Cu toate acestea, vinul din strugurii recoltați în 2020 va fi unul de calitate. Primăvara a început cât se poate de prost în ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, concentrare de atractii turistice, oaza de liniste
Malta, oază de liniște Ar putea fi printre primele țări care să iasă din pandemie Anul 2020 a fost un an zbuciumat, cu nehotărâri, insecuritate personală - și dictatură sanitară. Distanțarea socială, care a făcut rău tuturor statelor, s-a resimțit mai puțin aici, fiind vorba de un arhipelag de cinci ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase este un tip de preparat care se realizează relativ ușor și într-un interval de timp mare (3h și 10 min). Există și un avantaj: este delicioasă!

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Cum se face

  • Se spala lintea rosie si se scurge.
  • Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.
  • Se spala radacinoasele si se toaca marunt.
  • Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.
  • Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot sau (daca nu aveti) intr-o plita/cratita .
  • Se pune deasupra ceapa, gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se pune sare si piper cayenne si se lasa la rumenit o vreme (nu mult)
  • Se pune lintea si 2 litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.
  • Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.
  • Supa se poate servi cu crutoane de paine.

O alternativa la aceasta supa de linte (cea in stil marocan) exista si aici pe youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation