Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Crama Dealul Dorului, Zodiac Cabernet Sauvignon, Zodiac Rose
 Un cabernet tipic, care de la primul contact oferă o aromă ce ne duce cu gândul la fânul proaspăt, ardei graşi, afine şi coacăze negre, elegant armoniate de note de vanilie şi tabac. Este vinul perfect pentru o seară romantică sau o cină cu prietenii. Recomandat a se servi la ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
nea rhoda, tărâmul trandafirilor și al rodiilor, grecia
TĂRÂMUL TRANDAFIRILOR ȘI AL RODIILOR Nea Roda este o localitate în Grecia cea binecuvântată de Soare și de Dumnezeu,  la aproximativ  115 km sud-est de Salonic, în cel mai îngust punct al peninsulei Athos din municipiul Stagira-Akanthos, Halkidiki, Grecia.  CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU Descriere Populație: 1.164 (2011) Altitudine: 0 cm Al treilea braț ...
Read More

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase este un tip de preparat care se realizează relativ ușor și într-un interval de timp mare (3h și 10 min). Există și un avantaj: este delicioasă!

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Cum se face

  • Se spala lintea rosie si se scurge.
  • Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.
  • Se spala radacinoasele si se toaca marunt.
  • Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.
  • Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot sau (daca nu aveti) intr-o plita/cratita .
  • Se pune deasupra ceapa, gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se pune sare si piper cayenne si se lasa la rumenit o vreme (nu mult)
  • Se pune lintea si 2 litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.
  • Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.
  • Supa se poate servi cu crutoane de paine.

O alternativa la aceasta supa de linte (cea in stil marocan) exista si aici pe youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation