Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un numar de persoane din ce in ce mai mare se imbolnavesc de cancer, indiferent ca este vorba de cel de plămâni, sân, stomac, colon sau col uterin. Printre cauze se numara si lipsa controalelor periodice la medic. Din acest motiv, majoritatea pacientilor afla de diagnostica abia atunci cand este ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

SECRETELE BERII: Substanța introdusă în bere pe care consumatorii nu o știu

Inca crezi ca stii ce bei? La ce te gandesti cand bei o bere la halba?

Dupa cum probabil bine stii principalele elemente din care este compusa berea sunt: hamei, malţ, orz, apă si drojdie – cel putin in mare parte. Totusi, ce nu stim noi consumatorii de bere este ca aceasta este compusa si dintr-o substanta care provine de la peste, ba chiar conform BBC, organizatiile internationale au inceput sa le ceara companiilor de bere sa gaseasca si alternative la sus-mentionata substanta, asta pentru ca vegetarienilor nu le convine pur si simplu sa bea o bere care contine acest lucru.

secrets-to-beer-and-marketing-video-1084786-twobyone

SECRETELE BERII                                                  Sursa foto: http://www.askmen.com/

Substanta se numeste ihtiocolul (de fapt cleiul de peşte – luat din vezica peştilor) este una dintre substantele folosite la berile la halba si cel mai probabil si tu ai “gustat” din ea. Daca tot e dezgustatoare, pentru ce se foloseste? De fapt, aceasta substanta face berea mai clara, lucru care ofera un avantaj producatorului, pentru ca in acest fel berea este mai tentanta pentru bautori. Ea este folosita de aproape oricine, de la microberarii pana la colosii din industria berii.

Există însă berării care au renunţat deja la acest ingredient. Spre exemplu, berăria Twisted Barrel din Anglia a decis să nu folosească acest ingredient la scurt timp după fondarea companiei, în 2014. Fondatorul acestei companii, Tim Boswarth, a devenit vegan în urmă cu doi ani şi a declarat pentru BBC că a fost şocat atunci când a aflat despre acest ingredient.

”Este destul de dezgustător dacă stai să te gândeşti, chiar şi pentru oamenii care consumă carne; este pur şi simplu un lucru despre care nu se discută.Nimeni nu vrea să se promoveze prin a spune că filtrează berea prin intermediul peştilor morţi”, a spus el pentru BBC.

Totusi, unii spun ca substanta aceasta strica gustul berii: ”Din ce în ce mai mulţi oameni ştiu acum că berea nu trebuie să fie clară – nu contează cum arată, iar cleiul de peşte este folosit doar din considerente estetice.”

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/09/20/bere-cum-sa-ne-prelungim-viata-bem-o-bere-pe-zi/

http://beeruniversity.ro/2016/09/15/bere-remediu-naturist-indicata-pentru-probleme-digestive/

http://beeruniversity.ro/2016/09/04/ce-se-mai-intampla-in-portofoliul-de-produse-urbb-pe-anul-2016/
http://beeruniversity.ro/2016/09/03/urbb-a-inregistrat-un-profit-dublu-in-prima-jumatate-a-anului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN