Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA – BIJUTERII MUZICALE DE CRĂCIUN

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

BIJUTERII MUZICALE IN DAR DE CRACIUN

 

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este tot mai aproape de publicul roman in plina sarbatoare!

De asemenea, va urma un concert stralucitor de Craciun, pe data de 23 decembrie 2016!

Bilete in presale sunt de doar 99 lei, pana pe 15 iulie.

 

Ce poate fi mai frumos inainte de Craciun decat un concert de gala alaturi de celebra orchestra vieneza, cea care in fiecare an, de 1 ianuarie, patrunde cu optimism si stralucire in inimile si casele oamenilor!

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, intr-un spectacol mult mai aproape de sarbatoarea magica a Craciunului, un dar elegant pentru cei dragi, eveniment ce va avea loc pe data de 23 decembrie, incepand cu ora 20.00.

“Este foarte greu sa interpretezi muzica vieneza. Daca iti doresti sa te integrezi in orchestra vieneza este necesar sa locuiesti in Viena, sa simti inima orasului si, mai ales, sa simti cu adevarat cum sunt oamenii. Este singura maniera prin care te poti integra in aceasta orchestra minunata! Apoi repetam mult, cantam mult si suntem plecati foarte mult. Cinci luni pe an suntem in turneu, un turneu foarte dificil, pentru ca aceasta muzica nu este usor de interpretat. Este nevoie de multa disciplina, nu ai alta varianta”, ne-a declarat telefonic acelasi dirijor Maestrul Guido Mancusi.

Asadar, alaturi de talentatii muzicieni ai orchestrei vor sosi dirijorul Guido Mancusi si tanara soprana Milena Arkovska.

In comunicatele viitoare vom anunta si ceilalti interpreti absolut minunati, ce vor urca pe scena Salii Palatului, pe data de 23 decembrie.

Indragitul ”bal’’ vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori incepand cu ora 19.00!

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!

Presale pana pe data de 15 iulie – 99 RON– acestea se gasesc prin eventim.ro!

  • De pe data de 16 iulie pretul unui bilet va fi de 199 lei!

Exemplificari video:

DESPRE MILENA ARKOVSKA

Soprana din Macedonia, Milena Arkovska a dobandit diploma de master la Universitatea de Muzica si Arte din Viena, primind totodata licenta la Universitatea din Ss. Chiril si Facultatea de Muzica din Skopje, Macedonia. In timpul studiilor sale a participat la mai multe cursuri de master alaturi de Claudia Visca, Doreen Defeis, James Hooper si Ioan Holaender.

Milena Arsovska a fost finalista la prestigiosul concursul de canto Leylei Genzer din Istanbul, in 2012, si a primit premiul al doilea in cadrul ui Dostal Operetta din Viena, in 2011. Aceasta a obtinut, de asemenea, premiul al doilea la Concursul International OEJAB-Music din Viena, o bursa de la Heder-Stipendium si a fost finalista concursului de Crossover Heinrich Strecker in 2013.

De la o varsta foarte frageda a fost angajata a Operei din Macedonia, unde si-a facut debutul in Tosca. In perioada 2007/2008, Milena a obtinut un mare succes cu proiectul multimedia Dorothy- Disconcert of Oz alaturi de compania de teatru Fanny & Alexander, in timp ce era in turnee prin Italia si Germania. Pe parcursul studiilor de masterat de la MUK, Milena Arsovska a interpretat rolul Lauretta in Gianni Schicchi, Pamina si Papagena in Die Zauberflote si Euridice in Orfeu.

In anul 2010, Milena Arsovska si-a facut debutul la Teatrul din Viena ca una dintre fetele din Boemia în Die Fledermaus si a doua sa aparitie, in 2012, cu productia Il Trittico cantand Seconda Cercatrice in Suor Angelica. In vara anului 2012, Milena Arsovska a intruchipat-o pe blonda din Rapirea din serai si Zerlina in Don Giovanni la Festivalul de Vara de la Semmering, Austria.

Primul ei angajament in Germania a fost la Teatrul din Magdeburg, in 2015, unde a interpretat rolul lui Gretchen din opera comica Der Wildschütz. Acest sezon de succes a adus-o la al doilea ei debut din acel an: interpretand rolul principal in Nightingale de Stravinsky, Milena Arsovska avand premiera la Teatrul National de Praga, in 2015.

Tanara soprana a avut turnee in Germania, Italia, Suedia, Spania, Franța, Malta, Tarile de Jos, Japonia si SUA. Artista lucreaza cu regularitate la Palatul Schoenbrunn din Viena Orchestra, urmand sa o vedem si noi la Bucuresti alaturi de celebra orchestra.

 

Milena a fost solista in coloanele sonore ale filmelor: The Great Water si The War is Over.

https://www.youtube.com/watch?v=U8Fz49Ue6WM

posterrSchoenbrunn2016

Bijuterii muzicale de Craciun – Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation