Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Cercetătorii de la NASA au anunțat o nouă descoperire incredibilă cu privire la galaxia noastră: Calea Lactee. O nouă teorie elaborată de cercetători ar putea schimba foarte multe din ceea ce știm despre istoria universului în care trăim. Această teorie presupune că, în urmă cu aproximativ 3,5 milioane de ani, ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internaţional pentru industria alimentară - are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România. Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
amo, liani, liani + ammos=love
AMO, LIANI Adică LIANI + AMMOS=LOVE! Ammouliani este dragoste la prima vedere. Pentru că n-ai cum să o urăști. Și chiar dacă ai putea-o urî, tot ar fi o disjuncție/di(c)hotomie imposibilă: iubire sau ură, o iubi-ură care, până la urmă, s-ar topi, cu totul, în iubire. Este o insulă bătrână, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Tort de mere întregi

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tort de mere întregi este probabil cel mai usor desert “ever” (vreodata) si cel mai gustos “ever”.

Ai nevoie de: 2 kg de mere, decojite fără samburi, zahăr pentru caramelizat şi tapetat formă de tort,  gem de prune (sau de care aveţi) pentru umplut merele,  margarină pentru a adauga peste mere.

Pandişpan: 3 ouă,  75 gr zahăr, 65 gr făină, un praf de sare, un praf de copt stins

Trebuie sa caramelizati zahărul dupa tipul tortului, dupa care adaugati merele şi il puneti la cuptor până in momentul in care merele incep sa se inmoaie.

In acest timp, nu uitati de pandispan, pe care il preparati astfe: gălbenuşurile se amesteca îndelung apăsând cu putere (pana cand e o masă omogenă și pufoasă) cu zahărul şi praful de sare, urmate de: praful de copt stins, făină şi albuşurile bătute spumă.

Apoi il puneti peste merele inmuiate din cuptor.

Se coace foarte repede, la 180 grade, deci sa fiti foarte atenti.

Dupa asta il puneti pe o farfurie si il mai puteti ornamenta cu niste cioco si frisca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation