Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Unul dintre consecințele cele mai grave ale crizei provocate de coronavirus în lume este scăderea dramatică a prețului petrolului. Agenții de pe bursele internaționale sunt în panică totală, deoarece oamenii lucrând de acasă, nu mai consumă benzină/motorină. Acum ai putea pune de 100 lei mai ieftin, dar la o cantitate mult ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Unul dintre consecințele cele mai grave ale crizei provocate de coronavirus în lume este scăderea dramatică a prețului petrolului. Agenții de pe bursele internaționale sunt în panică totală, deoarece oamenii lucrând de acasă, nu mai consumă benzină/motorină. Acum ai putea pune de 100 lei mai ieftin, dar la o cantitate mult ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
destinatie sigura, malta, pret de vacanta
Malta, destinația ideală pe timp de pandemie Molima nu a avut șanse pe tărâm maltez MALTA este insula în care îți poți petrece pe timp de pandemie cel mai bine vacanța. Pentru că în Malta nu a fost decât un singur CAZ (cu totul întâmplător) de român contaminat cu COVID, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Tort de mere întregi

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tort de mere întregi este probabil cel mai usor desert “ever” (vreodata) si cel mai gustos “ever”.

Ai nevoie de: 2 kg de mere, decojite fără samburi, zahăr pentru caramelizat şi tapetat formă de tort,  gem de prune (sau de care aveţi) pentru umplut merele,  margarină pentru a adauga peste mere.

Pandişpan: 3 ouă,  75 gr zahăr, 65 gr făină, un praf de sare, un praf de copt stins

Trebuie sa caramelizati zahărul dupa tipul tortului, dupa care adaugati merele şi il puneti la cuptor până in momentul in care merele incep sa se inmoaie.

In acest timp, nu uitati de pandispan, pe care il preparati astfe: gălbenuşurile se amesteca îndelung apăsând cu putere (pana cand e o masă omogenă și pufoasă) cu zahărul şi praful de sare, urmate de: praful de copt stins, făină şi albuşurile bătute spumă.

Apoi il puneti peste merele inmuiate din cuptor.

Se coace foarte repede, la 180 grade, deci sa fiti foarte atenti.

Dupa asta il puneti pe o farfurie si il mai puteti ornamenta cu niste cioco si frisca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation