Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Tort de mere întregi

Tort de mere întregi este probabil cel mai usor desert “ever” (vreodata) si cel mai gustos “ever”.

Ai nevoie de: 2 kg de mere, decojite fără samburi, zahăr pentru caramelizat şi tapetat formă de tort,  gem de prune (sau de care aveţi) pentru umplut merele,  margarină pentru a adauga peste mere.

Pandişpan: 3 ouă,  75 gr zahăr, 65 gr făină, un praf de sare, un praf de copt stins

Trebuie sa caramelizati zahărul dupa tipul tortului, dupa care adaugati merele şi il puneti la cuptor până in momentul in care merele incep sa se inmoaie.

In acest timp, nu uitati de pandispan, pe care il preparati astfe: gălbenuşurile se amesteca îndelung apăsând cu putere (pana cand e o masă omogenă și pufoasă) cu zahărul şi praful de sare, urmate de: praful de copt stins, făină şi albuşurile bătute spumă.

Apoi il puneti peste merele inmuiate din cuptor.

Se coace foarte repede, la 180 grade, deci sa fiti foarte atenti.

Dupa asta il puneti pe o farfurie si il mai puteti ornamenta cu niste cioco si frisca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation