Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Corteva Agriscience, Dadelos Agrosolutions, Comercializarea Globala, Biostimulatorilor
Cultivatorii de cereale britanici au acum fungicidul Univoq™ pe bază de Inatreq™, o moleculă activă de ultimă generație Corteva Agriscience a anunțat astăzi că Marea Britanie a aprobat omologarea unui produs pe bază de Inatreq™ active. Univoq™ pe bază de Inatreq™ activ, aprobat acum pentru comercializare și utilizare în Marea ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI 2021: O PRIVIRE DE ANSAMBLU Pentru că anul 2020 nu a fost cel mai fericit an cu putință, cauzele sunt știute/în primul rând, așa-numita criză sanitară, ne pregătim, cu entuziasm/și toate forțele, pentru anul viitor. Am putea, credem să ne luăm revanșa în 2021. O REVANȘĂ care nu numai să ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Rețetele DRINKFOOD.ro: Cheesecake de Crăciun!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Dureaza

  • se face in cam 15 min
  • se gateste in cam 45 min
  • in total mai mult de 1 h nu-ti ia!

AI NEVOIE DE:

  •  3 ouă
  •  120 g ciocolată albă
  •  120 g cremă de brânză nesărată

Cum il facem?

Cheesecake japonez inseamna 3 lucruri: accesibilitate (oricarui bucatar/bucatareasa), se realizeaza in 3 timpi si 3 miscari, iar, pe langa asta, merge foarte bine in orice perioada a anului! Doar sa vedeti ce dulce este…unul dintre ingredientele secrete il spunem la sfarsit!

Mai intai puneti intr-o parte albușurile si in alta gălbenușurile. Lasati primele la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Incepeti sa topiti ciocolata albă la bain-marie, in acelasi tip amestecand bine de tot continutul. Turnati crema de brânză nesărată si continuati amestecarea pana cand vedeti ca se formeaza un tot unitar. Introduceti gălbenușurile acum, dupa care reveniti la aceeasi miscare. Luati albușurile pe care le-ati pastrat inainte si, cu un mixer, le bateți pana se face spuma. 1/3 din albușuri le adaugati deasupra cremei de brânză, iar dupa ce mai amestecati o perioada, repetati aceasta miscare pana cand nu mai raman albusuri (le introduceti pe rand, 2/3 apoi 3/3).

Intr-un vas termorezistent, se introduce hârtie pergament unsa cu ulei. Adaugati peste mixtura. Ca sa scoateti bulele de aer loviti de cateva ori vasul de un obiect dur. Puneti apă fierbinte în tava cuptorului si asezati la mijloc vasul. Acuma focul la cuptor se pune astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade, dupa ce inchideti focul il mai lasati inca un sfert de ora la locul lui.

Abia apoi puteti sa-l scoateti din cuptori si sa-l lasati la racit.

Puneti deasupra zahăr cu gem sau dulceata de visine, acesta este ingredientul secret! Sa vedeti cum schimba total gustul ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation