Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Rețete de post: Chiftele vegetariene

Chiftele vegetariene au un gust superb, chiar daca ele nu contin carne, fiind o alternativa foarte buna in aceasta perioada, cand toata lumea tine post si se pregateste de impartasanie si spovedanie.

Noi nu stim ce fel de preferinte ai, insa credem ca conopida este (sau macar ar putea fi) un aliment care poate fi inclus in lista preferintelor tale, intrucat este un inlocuitor foarte bun al cărnii sau al cartofului. Credeti-ne ca exista pana si reteta de pizza cu crusta de conopida.

Intr-un singur bol trebuie sa puneti urmatoarele alimente:

  • 500 ml apă,
  • 1 conopidă desfăcută buchețele,
  • 1 ou mare,
  • făină fără gluten,
  • arpagic tocat,
  • usturoi tocat după gust (recomandat ar fi sa fie verde),
  • un praf de sare,
  • 2 lingurițe ulei de avocado.

Opariti conopida în apă, dupa care introduceti-o putin in blender, cat sa aiba o testura groasa. Acuma adaugati restul alimentelor. Intindeți hârtie de copt într-o tavă și cu o lingura, faceti forma de chifteluțe. Le lasati la cuptor pana cand vedeti ca sunt tari la suprafata. Se recomanda sa fie consumate alaturi de sos de usturoi sau cu o salata de vară. Nu uitati sa le mancati cat sunt proaspete, dupa nu mai au acelasi gust.

Mai mult decat atat, ele pot fi consumate inclusiv in cadrul unei diete low carb, deoarece cele din cartofi nu sunt recomandate. Rețeta, de asemenea, nu are contraindicații, nici nu ingrasa si se pot manca in numar mare.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN