Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

le manoir, vinuri franțuzești, arta gastronomiei
București, 14 mai 2025 Joi, 15 mai, Le Manoir propune publicului o dublă incursiune în universul vinurilor de prestigiu prin două evenimente speciale găzduite la Le Bistrot Français, în cadrul Club Epicurian – conceptul de club privat dedicat experiențelor gastronomice memorabile. De la un prânz cu aer provensal, în compania ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
EUROSEJUR/GRECIA/Ammouliani: SUNRISE VILLAS  La noutățile sezonului, trecem aceste vile!  Noutățile sezonului! SUNRISE VILLAS! Ele sunt niște vile de pe înălțimi, scăldate în soare de pe promontoriu. Din insula grecească Ammouliani. Le vizitaserăm cu ani în urmă, dar PE ATUNCI atunci erau în construcție! La această oră, ele sunt zâmbitoare, pe ...
Read More

Proprietățile incredibile ale laptelui de migdale. PREVINE CANCERUL!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Laptele de migdale are foarte multe avantaje pentru corp, pe langa faptul ca are un gust foarte placut (desi, si aici acest subiect ar putea fi dezbatut, caci nu toti simt gustu acestuia la fel!). Cel mai important lucru dintre toate este ca el poate fi consumat indiferent de ce tip de boala ai avea, inclusiv de persoanele care au intoleranta la lactate.

Cum se face (mai intai ingredientele):

  • O cană migdale crude
  • Un blender
  • Apă
  • Un borcan și o pânză prin care se strecoară brâza (pânză sau tifon)

Cu ce incepem:

Mai intai, introdu migdalele într-o cratiță și pune apa pana le acopera total. Adauga peste cratita o folie de plastic și las-o la frigider pentru patru ore.

Apa si migdalele vor trebui despartite cu ajutorul unei strecuratoare. Urmeaza sa folosesti un blender, in care introduci putina apa (alta) peste, nu mult, și alege cel mai inalt nivel de viteza, pentru doua minute

Peste un borcan introdu o pânză cu gaurita putin, pentru a putea strecura prin el mixtura din blender, astfel, bucățile de migdale ramase se vor opri pe panza. Dupa aceasta operatiune, felicitari! ai terminat! Metoda pe care v-am prezentat-o aici este mai sanatoasa, deoarece esti sigur/a ca nu contine aditivi, stabilizatori ori zahăr.

Laptele de migdale este utilizat foarte des in curele de slabire, fiind unul dintre cele mai rapide metode de a arde grasimea. Mai mult, nu are lactoză și are foarte multi antioxidanți și minerale semnificative pentru corpul tau, de pilda potasiul și calciul.

De aceea, foarte multi inlocuiesc laptele de vaca cu cel de migdale, deoarece este tot gustos, dar, mai important decat atat, are putin colesterol și putine calorii, chiar mai putin decat laptele de soia.

Totodata, acesta are si foarte multe vitamine E, A si D, precum si proteine, acizi grasi Omega-6, zinc, calciu, fier, magneziu, potasiu. Are proprietati antioxidante de tip natural, care pote reduce sansele de a face cancer și pot încetini procesul de îmbătrânire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation