Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

corteva agriscience, corteva
Calitatea furajelor însilozate poate fi păstrată și îmbunătățită cu ajutorul inoculanților furajeri Pioneer®, astfel încât întreaga energie colectată în câmp și conservată în silozuri să ajungă în hrana animalului. Inoculanții Pioneer® au fost testați în ferme în condiții optime de recoltare, iar rezultatele experiențelor arată că aceștia îmbunătățesc calitatea însilozării ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
turism-grecia, ammouliani-muntele athos, sunrise hotel
AMMOULIANI: TO PAREAKI TOU PINEZA O țară vremelnică și obișnuită. Dar obișnuită cu cântările😊 Cele mai grozave momente în insula Ammouliani le-am trăit în cârciuma TO PAREAKI TOU PINEZA. Bine, unii îi spun mai frumos, o dezmiardă cu apelativul restaurant. Ce este? De fapt, este o cafenea.  În care, din ...
Read More

Proprietățile incredibile ale laptelui de migdale. PREVINE CANCERUL!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Laptele de migdale are foarte multe avantaje pentru corp, pe langa faptul ca are un gust foarte placut (desi, si aici acest subiect ar putea fi dezbatut, caci nu toti simt gustu acestuia la fel!). Cel mai important lucru dintre toate este ca el poate fi consumat indiferent de ce tip de boala ai avea, inclusiv de persoanele care au intoleranta la lactate.

Cum se face (mai intai ingredientele):

  • O cană migdale crude
  • Un blender
  • Apă
  • Un borcan și o pânză prin care se strecoară brâza (pânză sau tifon)

Cu ce incepem:

Mai intai, introdu migdalele într-o cratiță și pune apa pana le acopera total. Adauga peste cratita o folie de plastic și las-o la frigider pentru patru ore.

Apa si migdalele vor trebui despartite cu ajutorul unei strecuratoare. Urmeaza sa folosesti un blender, in care introduci putina apa (alta) peste, nu mult, și alege cel mai inalt nivel de viteza, pentru doua minute

Peste un borcan introdu o pânză cu gaurita putin, pentru a putea strecura prin el mixtura din blender, astfel, bucățile de migdale ramase se vor opri pe panza. Dupa aceasta operatiune, felicitari! ai terminat! Metoda pe care v-am prezentat-o aici este mai sanatoasa, deoarece esti sigur/a ca nu contine aditivi, stabilizatori ori zahăr.

Laptele de migdale este utilizat foarte des in curele de slabire, fiind unul dintre cele mai rapide metode de a arde grasimea. Mai mult, nu are lactoză și are foarte multi antioxidanți și minerale semnificative pentru corpul tau, de pilda potasiul și calciul.

De aceea, foarte multi inlocuiesc laptele de vaca cu cel de migdale, deoarece este tot gustos, dar, mai important decat atat, are putin colesterol și putine calorii, chiar mai putin decat laptele de soia.

Totodata, acesta are si foarte multe vitamine E, A si D, precum si proteine, acizi grasi Omega-6, zinc, calciu, fier, magneziu, potasiu. Are proprietati antioxidante de tip natural, care pote reduce sansele de a face cancer și pot încetini procesul de îmbătrânire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation