Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

Dealul Dorului, crama
Da, cu dor te lasă – și cu JIND. Cu DOR de EL – și cu JIND asameni. După o sticlă ar mai merge o sticlă. Iar după un pahar, ar merge un alt pahar. Un al doilea – sau un alt treilea. Te lasă și cu ALEAN. Privind, gânditor, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Preludiu italian: Ce GUST are ITALIA?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

EGGfish  & Denominazione di Origine Controllata 🙂 

Chiar așa, ce gust are ITALIA? Ați mâncat-o vreodată? Ați ronțăit-o? Dacă da, ce gust are? Noi am fost și noi la o nouă ediție de GUSTUL ITALIEI/ZIELE ITALIEI/SĂPTĂMÂNA ITALIEI, nu cu mult timp în urmă. Desfășurat, așa cum ne-a obișnuit în ultimele dăți, la Club Fratelli, în Tei.

(CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU)

OUĂ DE PEȘTI. PEȘTI ȘI OUĂ

Ce ne-a impresionat cel mai mult?Egg-fish și uleiul de măsline onctuos, vâscos, de-ți lăsa gura apă. Da. Și o notă mare, foarte mare pentru gemul de icre, cu granulație fină, emulsionat, care în engleză/sau din engleză s-ar traduce prin OUĂ DE PEȘTI… o DEGUSTARE mirobolantă și rafinată! Ce mai, minunății de broscari, din peninsula încăpătoare precum o cizmă…mai ales acum, când se apropie și ziua Italiei! Au defilat prin fața noastră 23 de firme care au legătură cu Italia.

Și toate au fost minunate…

Comments are closed.

Post Navigation