Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

Preludiu italian: Ce GUST are ITALIA?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

EGGfish  & Denominazione di Origine Controllata 🙂 

Chiar așa, ce gust are ITALIA? Ați mâncat-o vreodată? Ați ronțăit-o? Dacă da, ce gust are? Noi am fost și noi la o nouă ediție de GUSTUL ITALIEI/ZIELE ITALIEI/SĂPTĂMÂNA ITALIEI, nu cu mult timp în urmă. Desfășurat, așa cum ne-a obișnuit în ultimele dăți, la Club Fratelli, în Tei.

(CRISTIAN GĂLĂȚANU, NICOLETA GĂLĂȚANU)

OUĂ DE PEȘTI. PEȘTI ȘI OUĂ

Ce ne-a impresionat cel mai mult?Egg-fish și uleiul de măsline onctuos, vâscos, de-ți lăsa gura apă. Da. Și o notă mare, foarte mare pentru gemul de icre, cu granulație fină, emulsionat, care în engleză/sau din engleză s-ar traduce prin OUĂ DE PEȘTI… o DEGUSTARE mirobolantă și rafinată! Ce mai, minunății de broscari, din peninsula încăpătoare precum o cizmă…mai ales acum, când se apropie și ziua Italiei! Au defilat prin fața noastră 23 de firme care au legătură cu Italia.

Și toate au fost minunate…

Comments are closed.

Post Navigation