Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

dionysos, casa de vinuri, cantina valpolicella
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR – crama unde s-a născut renumitul vin AMARONE DELLA VALPOLICELLA. DIONYSOS este distribuitor național de vinuri prin intermediul tuturor canalelor de comerț modern. Este vorba despre un business cu vechime de 24 de ani în domeniul distribuției băuturilor. Portofoliul nostru conține game de vinuri de la producători cu tradiție ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Noi sortimente de bere de la Bavarom

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

craft_beer_brewery

Importatorul de bere Bavarom si-a imbogatit portofoliul in acest an cu noi sortimente de bere, astfel ca pana la sfarsitul lunii iulie, numarul acestora se va ridica la 21. 

Acestea sunt 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organica, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams si Sierra Nevada), 5 beri din Germania (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si o bere din Italia (Armacord Roserva Speciale). Impreuna cu celelalte beri importate, numarul sortimentelor de bere va ajunge astfel la 48.
De la inceputul anului, comapnia Bavarom si-a extins oferta de bere la draft pentru horeca. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft fata de 2 cate erau anul trecut, si anume: 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaraia Premium si Oyster Stout. Si numarul de instalatii draft din intreaga tara a a crescut cu 40% fata de sfarsitul lui 2010. Un procent de 40% din vanzarile Bavarom sunt directionate catre locatii horeca, in Bucuresti, numarul acestora ridicandu-se la peste 250, a precizat Costin Ghindea, Director General Bavarom Trading.
Potrivit acestuia, si cresterea in vanzari a companiei din acest an se datoreaza in mare parte cresterii cererii si consumului in horeca, dar si cresterii notorietatii berilor de import in randul consumatorilor romani.
“Dezvoltarea gamei de produse a venit odata cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de Horeca. Evident, nu neglijam retailul, dar o buna parte dintre marci sunt destinate exclusiv pietei horeca“ , a spus reprezentantul Bavarom.
Compania a incheiat primul trimestru al acestui an cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut. In 2010, Bavarom si-a crescut usor cifra de afaceri cu un digit fata de 2009, ajungand la aproximativ 9 milioane de lei.

Articole preluat de pe: http://www.foodandbar.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation