Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST s-a încheiat la Timișoara duminică, 21 aprilie, iar pe perioada celor trei zile de Salon producătorii de vin au oferit spre degustare peste 250 de sortimente, provenind din România, Serbia, Grecia sau Italia. Soiurilor românești și internaționale deja consacrate li ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Noi sortimente de bere de la Bavarom

craft_beer_brewery

Importatorul de bere Bavarom si-a imbogatit portofoliul in acest an cu noi sortimente de bere, astfel ca pana la sfarsitul lunii iulie, numarul acestora se va ridica la 21. 

Acestea sunt 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organica, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams si Sierra Nevada), 5 beri din Germania (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si o bere din Italia (Armacord Roserva Speciale). Impreuna cu celelalte beri importate, numarul sortimentelor de bere va ajunge astfel la 48.
De la inceputul anului, comapnia Bavarom si-a extins oferta de bere la draft pentru horeca. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft fata de 2 cate erau anul trecut, si anume: 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaraia Premium si Oyster Stout. Si numarul de instalatii draft din intreaga tara a a crescut cu 40% fata de sfarsitul lui 2010. Un procent de 40% din vanzarile Bavarom sunt directionate catre locatii horeca, in Bucuresti, numarul acestora ridicandu-se la peste 250, a precizat Costin Ghindea, Director General Bavarom Trading.
Potrivit acestuia, si cresterea in vanzari a companiei din acest an se datoreaza in mare parte cresterii cererii si consumului in horeca, dar si cresterii notorietatii berilor de import in randul consumatorilor romani.
“Dezvoltarea gamei de produse a venit odata cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de Horeca. Evident, nu neglijam retailul, dar o buna parte dintre marci sunt destinate exclusiv pietei horeca“ , a spus reprezentantul Bavarom.
Compania a incheiat primul trimestru al acestui an cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut. In 2010, Bavarom si-a crescut usor cifra de afaceri cu un digit fata de 2009, ajungand la aproximativ 9 milioane de lei.

Articole preluat de pe: http://www.foodandbar.ro/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN