Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

jacobs creek, shiraz, chardonnay, lillet
SHIRAZ Dacă, în episoade trecute, am vorbit de un vin/soi alb, CHARDONNAY, ei bine, acum aducem vorba despre o variantă, tot de la JACOBS CREEK, pe roșu. E vorba despre un vestit vin, care este vechi de zile – probabil din antichitate – SHIRAZ,  de data aceasta australian, desigur, pe ...
Citește mai mult
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
cazare in ammouliani, cazare ammouliani
CUM sunt cazările în insula Ammouliani, aproape de locul sfânt al Muntelui Athos? Minunate, la fel ca în toată Grecia. Vă prezentăm, acum, câteva, care să le țineți minte pentru sezonul care apropie cu o viteză uimitoare spre vertiginoasă. STUDIOURILE PHILIPS Cazare beneficiind de acreditare EOT). Proprietara are trei fete, ...
Read More

Noi sortimente de bere de la Bavarom

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

craft_beer_brewery

Importatorul de bere Bavarom si-a imbogatit portofoliul in acest an cu noi sortimente de bere, astfel ca pana la sfarsitul lunii iulie, numarul acestora se va ridica la 21. 

Acestea sunt 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organica, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams si Sierra Nevada), 5 beri din Germania (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si o bere din Italia (Armacord Roserva Speciale). Impreuna cu celelalte beri importate, numarul sortimentelor de bere va ajunge astfel la 48.
De la inceputul anului, comapnia Bavarom si-a extins oferta de bere la draft pentru horeca. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft fata de 2 cate erau anul trecut, si anume: 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaraia Premium si Oyster Stout. Si numarul de instalatii draft din intreaga tara a a crescut cu 40% fata de sfarsitul lui 2010. Un procent de 40% din vanzarile Bavarom sunt directionate catre locatii horeca, in Bucuresti, numarul acestora ridicandu-se la peste 250, a precizat Costin Ghindea, Director General Bavarom Trading.
Potrivit acestuia, si cresterea in vanzari a companiei din acest an se datoreaza in mare parte cresterii cererii si consumului in horeca, dar si cresterii notorietatii berilor de import in randul consumatorilor romani.
“Dezvoltarea gamei de produse a venit odata cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de Horeca. Evident, nu neglijam retailul, dar o buna parte dintre marci sunt destinate exclusiv pietei horeca“ , a spus reprezentantul Bavarom.
Compania a incheiat primul trimestru al acestui an cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut. In 2010, Bavarom si-a crescut usor cifra de afaceri cu un digit fata de 2009, ajungand la aproximativ 9 milioane de lei.

Articole preluat de pe: http://www.foodandbar.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation