Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

EVOLUS, CORTEVA
Cel mai popular fungicid sistemic, pentru combaterea bolilor foliare la cereale păioase! Alege o cultură sănătoasă! In momentul în care sunt condiții de infestare cu făinare și agentul patogen se instalează, pagubele înregistrate pot atinge 25-30% şi pot fi mult mai însemnate la culturile de orz, deoarece zona afectată poate ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
corteva agriscience, corteva
Premii de recunoaştere a excelenţei în leadership, sustenabilitate, lanţuri de distribuţie şi operaţiuni Corteva Agriscience a anunţat că a fost desemnată câştigătoare a mai multor premii „Manufacturing Leadership Awards” decernate de Asociaţia Naţională a Producătorilor. Categoriile şi tehnologiile recunoscute pentru rezultatele excelente sunt: Premiul pentru leadership în excelenţă operaţională, acordat ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta se redeschide, malta
După un an în care turismul s-a dovedit eclectic, Malta anunță din nou disponibilitatea sa de a primi, cu brațele deschise, turiștii români. Malta poate fi și refugiul râvnit, pe vreme de pandemie, căci toată lumea jinduie la un tărâm fărăr griji, atunci când lumea este de fapt, copleșită de ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

NEGRU DE DRĂGĂȘANI

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pasăre rară, un vin din soiul NEGRU DE DRĂGĂȘANI de bună calitate! Dar la AVINCIS ne aflăm chiar în domiciliu. Aici, chiar aici, s-a creat, în Drăgășani, unirea dintre NEGRU VÂRTOS și SAPERAVI. 35% din volumul total a fost lăsat la învechit în butoaie noi de stejar din Franța timp de 14 luni, iar restul cantității a fost păstrată în rezervoare metalice speciale. Iar de anul trecut, vinul a fost lăsat la învechit în sticle.

NEGRU-DE-DRAGASANI-1

NEGRU-DE-DRAGASANI-2

NEGRU-DE-DRAGASANI-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation