Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

ediția ro wine, ro wine
E TOAMNĂ, deci: Atmosfera promite să fie fantastică! Vineri 11 octombrie, începe la București, ediția de toamnă, a minunatului RO WINE, cel mai important festival de vinuri din București, a cărui primă ediție anuală are loc, de obicei, în primăvară, în luna mai, tot la Fratelli. Ca și în anul anterior, ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
malta, darul de fiecare zi
Ca suprafață, vorbim despre cea mai mică țară din Comunitatea Eiropeană, dar asta nu o împiedică să fie dorită (cu ardoare ) de către turiști. Mai cu seamă de către cei britanici. De cum se desprimăvărează, chiar din luna mai (care este o lună minunată spre a vizita Malta), se ivesc, ...
Read More

Monsanto România – noi soluții pentru creșterea randamentului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Monsanto România prezintă noi soluții pentru creșterea randamentului

 

În cadrul evenimentului “Profesioniştii câmpului”, Monsanto România și-a propus să prezinte cele mai noi soluţii integrate ale companiei, care vin în sprijinul fermierilor pentru creşterea producţiei pe unitatea de suprafaţă.

O agricultură performantă și durabilă presupune utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu. De aceea, cu ocazia acestui eveniment,  printre soluțiile prezentate de Monsanto se regăsesc generația nouă de hibrizi convenționali de porumb Dekalb, utilizarea biostimulatorilor Novozymens pentru tratarea semințelor de porumb, semănatul de precizie realizat în baza informațiilor obtinuțe prin cartografierea parcelei, luandu-se în considerare textura solului și densitatea optimă a hibrizilor.

“A devenit deja o tradiție ca în fiecare an să prezentăm noutăți tehnologice partenerilor nostri, fermierii. Suntem întotdeauna alături de ei, împărtășind soluții agronomice inovatoare pentru maximizarea producțiilor și profitului în ferme. Platforma tehnologică unde se desfașoară evenimentul exemplifică progrese recente din tehnologia porumbului”, afirmă Alina Arsene, Director Tehnic Monsanto România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Evenimentul “Profesioniştii câmpului” s-a desfăşurat la Cocora în judeţul Ialomiţa, unde participă aproximativ 40 de clienţi strategici, utilizatori ai produselor Dekalb. Vizitatorii pot observa hibrizii de porumb DEKALB de ultimă generaţie şi răspunsul acestora în diferite condiții de cultură, unele dintre acestea fiind: diverse tipuri de sol, densități și viteze de semanat.

La nivel european, proiectul se desfăşoară în 7 ţări: Franţa, Spania, Germania, Ucraina, Rusia, Ungaria și bineînțeles România, in județele Timiș, Teleorman și Ialomița.

Despre Monsanto

Monsanto şi-a luat angajamentul de a aduce o gamă largă de soluţii pentru a ajuta la hrănirea unei populaţii aflate în continuă creştere. Acestia produc seminţe de fructe, legume şi alte culturi importante, cum ar fi porumb, soia, bumbac, care ajută fermierii să obţină recolte mai bune, utillizând mai eficient apa şi alte resurse importante. Monsanto lucreaza pentru a găsi soluţii durabile pentru sănătatea solului, pentru a sprijini fermierii să utilizeze datele statistice pentru îmbunătăţirea practicilor agricole şi conserva resursele naturale, dar şi pentru a oferi produse de protecţie a culturilor care să minimizeze problemele produse de dăunători. De asemenea, sunt parteneri cu fermieri, cercetători, organizaţii non-profit şi universităţi pentru a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale lumii. Mai multe informatii pe: discover.monsanto.com, monsanto.com, www.monsanto.ro.

dsadas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation