Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Jidvei și Asociația Somelierilor din România: un nou parteneriat

jidvei-logo

JIDVEI

Asociatia Somelierilor din Romania, parte a Asociatiei Internationale de Somelieri (ASI),  a incheiat un nou contract de colaborare si reprezentare cu cei de la Jidvei, cel mai mare producator de vinuri albe de calitate din Romania, cu scopul de a creste cultura vinului in tara si de a contribui la progresul si construirea de alte generatii de somelieri.

De asemenea, parteneriatul presupune ca vinurile Jidvei sa fie promovate pe toata taral pe fondul unor intrevederilor Clubului National de VIN-ASR din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj si Constanta.

Odata cu luna iulie, crama Jidvei l-a angajat, in grupul ei de promovare, pe Ionut Facalet, somelier cu o experienta mare in domeniu, de mai bine de 15 ani si certificat de Court of Master Sommeliers.

Jidvei este numarul 1 fara indoiala ca producator de vinuri in functie de venituri, dar si din punctul de vedere al calitatii, din Romania. Firma a obtinut in anul 2015 venituri de circa 130 de milioane de lei, aflandu-se in creste cu 28% in raport cu anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation