Sofranul cunoscut si ca Crocus stativus este una dintre cele mai bune idei de afacere din domeniul agriculturii: in primul ca piata de desfacere de la noi din tara nu este inca dezvoltata, iar ca atare acesta iti ofera posibilitatea de a deveni TU unul dintre cei mai buni din domeniu (fiind slaba concurenta) si, doi, el reprezinta cel mai scump condiment din lume. Ba chiar, mai scump ca caviarul, carnea de vita Kobe sau otetul balsamic.
Let’s talk business: daca il vei vinde in afara vei avea cel putin 8.000 de euro, pentru ca atata este doar 1 SINGUR kilogram, iar veniturile tale normal ca vor creste in timp, daca iti vei dezvolta si tehnologia, dar si suprafata de cultivare. De ce sunt atat de scumpe? Pai pentru ca acestea au niste stamine, cea care ofera aromele ei placute care sunt folosite in general la prepararea mancarurilor, cum ar fi exoticele risotto-uri sau alte preparate din bucatariile asiatice.
Sa nu uitam, un alt motiv pentru faptul ca sunt la mare cautare sunt chiar avantajele pe care le ofera corpului nostru, cu target direct in cazul bolilor precum stimularea memoriei si a proceselor cognitive, intarirea sistemului imunitar, protectia inimii, a sistemului digestiv, a sistemului respirator, protectia vaselor de sange, a pielii, a parului, anticancerigen si multe altele.
CONCLUZIE:MA insel ca exista un alt mod de castiga mai rapid si multi bani in agricultura!
Alte motive:
- La 1.000 de metri2 care are bulbi de sofran, cu 2 kg de sofran se poate ajunge si la 16.000 si 26.000 euro.
- Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta climatului special in care ar putea fi crescuti bulbii de sofran, intrucat ele se adapteaza foarte bine la soluri argiloase lovite de multa lumina si cu umiditate controlata.
- De asemenea, ai in ca un MARE AVANTAJ! Poti primi subventii de 10.000 euro intr-un regim de SRL-D
- Nu numai ajutor din partea statului roman, dar si din partea U.E.
Alte articole pe aceeasi tema:
http://agricult.ro/2017/02/03/idei-de-afaceri-cat-de-profitabila-e-cultura-de-morcovi/
http://agricult.ro/2017/02/03/recomandare-pentru-fermieri-seminte-tomate-alamina-f1/
http://agricult.ro/2017/01/13/idei-de-afaceri-cat-de-profitabila-a-ajuns-cultivarea-lavandei/
http://agricult.ro/2017/01/13/madr-noua-autoritate-a-ads-ului/
Recent Comments