Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Citește mai mult
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
CEO-ul unei companii agricole de top evidențiază necesitatea unei preocupări intense pentru agricultura durabilă, pe fondul crizei generate de COVID-19 In cadrul summit-ului organizat de Financial Times, CEO-ul Corteva Agriscience a insistat asupra impactului pozitiv pe care îl are agricultura asupra climei Redresarea economică în urma pandemiei COVID-19 necesită angajamentul ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Malta, dupa pandemie
MALTA, DUPĂ PANDEMIE În prag de primăvară, acum se anunță un sezon estival mai bun ca vara-2020 – și nici Malta nu face excepție. Dimpotrivă. Malta se anunță ca una dintre destinațiile ideale pentru VARA 2021. Are, cu alte cuvinte, de toate/sau din toate câte puțin: este insulară, deci are ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Gastro-bakery: asociere de succes în beneficiul consumatorului

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Potențialul pieței de HoReCa, estimat la circa 1 miliard de euro/an în România, atrage atât prin diversitatea sub-domeniilor cât și prin posibilitățile de inovare și creativitate. De la restaurante de cinci stele, localuri rustice sau bistro-uri sofisticate, gastronomia și-a făcut loc, treptat, și în alte locații și domenii.

În calitate de clienți, ne place să avem la îndemână nu doar produsele de care avem nevoie, dar și cele complementare lor, astfel încât căutarea să fie scurtă, efortul minim și rezultatul complet.
În același timp, tendințele mondiale în ceea ce privește gastronomia urmează două mari direcții: nutriție și sănătate – în încercarea de a oferi alimente armonizate nutrițional și cât mai apropiate de compoziția lor naturală – și user friendliness (prietenos cu utilizatorul) – prin crearea de soluții complete de produse și servicii. O tendință vizibilă deja și în România, este pătrunderea gastronomiei în brutării și patiserii, completând oferta acestora de produse.04ccfa5912a78134b8056676f3532d14_L
Brutăria a evoluat, în ultimii ani, de la un domeniu în care se ofereau soluții simple și o sortimentație destul de limitată, la un sector care azi include game întregi de produse, cu o diversitate pe care greu ne-am fi imaginat-o în urmă cu douăzeci de ani. Iar această dezvoltare nu putea să treacă neobservată pentru jucătorii pieței de HoReCa, oportunitățile de business fiind practic nelimitate.Magazinele de pâine au devenit centre pentru servirea mesei, fie că vorbim despre un mic dejun rapid sau to go (la pachet), un prânz sănătos sau o cină ușoară – toate în beneficiul clienților care pot să se bucure de această asociere în timpul din ce în ce mai scurt pe care îl au la dispoziție pentru servirea mesei sau întâlnirea cu cei dragi.Și pentru că experiența consumatorilor nu depinde doar de gustul și diversitatea produselor, designerii și arhitecții au contribuit și la acest val de noi tendințe, prin concepte care să facă posibilă integrarea armonioasă a celor două domenii – gastronomia și brutăria/patiseria – și să transforme locațiile hibrid în experiențe plăcute pentru clienții lor.

 

Sursa: http://gastromedia.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation