Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Pentru ca sarabatorile pascale sunt in apropiere, ne-am gandit sa scriem un articol in care sa va atentioanm cu privire la posibilele alimente pe care le puteti consuma si cele pe care nu, avand in vedere si dezlegarile la anumite alimente, anuntate de Biserica Romana. Unele dintre aceste alimente de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

FETEASCĂ REGALĂ & PINOT GRIS 2013”, CRAMA AVINCIS – premiat la “CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES”

FETEASCĂ REGALĂ & PINOT GRIS 2013” DE LA CRAMA AVINCIS

A FOST PREMIAT LA „CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES”

 

Vinul alb “Fetească Regală & Pinot Gris 2013”, de la Crama AVINCIS, a câștigat medalia de argint la „Concours Mondial de Bruxelles”, una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de vinuri.

În cadrul ediției din acest an a celebrului concurs dedicat vinurilor, “Fetească Regală & Pinot Gris 2013” a încântat papilele gustative și inimile juraților, astfel că a fost considerat unul dintre cele mai bune vinuri aflate în competiție.

“Fetească Regală & Pinot Gris 2013” a luat naștere în 2011 la Crama AVINCIS de pe Domeniul Vila Dobruşa, prin uniunea dntre două soiuri de viță-de-vie: o doamnă cu sânge regal, matură și înteleaptă” (soiul de viță-de-vie Fetească Regală) și „un domn tânăr și jucăuș” (vița-de-vie tânără Pinot Gris). Rezultatul acestei combinări unice și echilibrate de soiuri este un vin elegant, cu o savoare încântătoare. Fetească Regală reprezintă 30% din această întrepătrundere de soiuri, iar restul de 70% este Pinot Gris.

Pe Domeniul Vila Dobruşa – Drăgăşani, pasionaţii de vinuri pot vizita noua cramă proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită, pot lua parte la degustări de vinuri şi la evenimente exclusiviste. De asemenea, infrastructura vitivinicolă este perfectă şi pentru evenimente corporatiste, teambuilding-uri sau întâlniri de afaceri, dispunând de o capacitate de cazare de 28 de locuri, în camere duble ultramoderne.

Despre AVINCIS:

AVINCIS este simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii – o întoarcere la origini, dar în acelaşi timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS, de pe Domeniul Vila Dobruşa, din Drăgăşani, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a şi început producţia primelor vinuri.

Vinurile sunt disponibile exclusiv în restaurante şi magazinele specializate din Alba, Arad, Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Iaşi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamţ, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Timişoara.
3_25

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN