Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
rezerva de insule, ammouliani, grecia
Ammouliani, urma pe Pământ a PARADISULUI PIERDUT GRECIA te așteaptă cu tot cu bagajul de fericire promis Ammouliani, cunoscută și sub numele de Amoliani,  nu este altceva decât o insulă. Una dintre cele 1.000 de insule, salba proverbială a grecilor. Rezerva de insule. Ea se află situată în unitatea regională ...
Read More

Dr. Oz la Bucuresti

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

dr-oz

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţineconferinţa “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, va avea loc pe25 mai 2016, începând cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa.

Conferinţă va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România şi anume Gala pentru excelenţă în sănătate, unde însuşi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. OZ sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro şi pe website-ul oficial al evenimentului:www.droz.ro.

Conferinţă susţinută de Dr. OZ la Bucureşti este organizată de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions.

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche.

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, România Liberă, Q magazine, Femeia, Academia Caţavencu, Men’s Health, Femeia de azi, Ioana, Sănătatea de azi, Căminul, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, românia-insider.com, heme.ro.

Despre Dr OZ

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii, iar la vârsta de 7 ani s-a decis să devină medic, inspirat de exemplul tatălui său care era chirurg al Centrului Medical Wilmington. După ce a absolvit la Universitatea Harvard, a obţinut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Şcolii Wharton şi un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Şcoală de Medicină, demonstrându-şi ulterior faptul că poate fi un chirurg de excepţie şi a devenit astfel unul dintre cei mai buni specialişti în transplantul de inimă. În 1994 Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce şi este vice-preşedinte şi profesor la catedră de Chirurgie a Universităţii Columbia. Împreună cu soţia sa, Li
sa, a scris şi publicat în 1998 cartea Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future.

Din dorinţa de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a căutat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reuşit să le combine cu succes într-un show televizat.

Prima lui emisiune de televiziune, denumită Second Opinion with Dr. Oz, pe care a creat-o împreună cu soţia sa, în 2003, a durat doar un sezon, însă i-au avut printre invitaţi pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones şi Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relaţie de muncă excepţională, iar aceasta a început să îl cheme frecvent în cadrul seriei de emisiuni televizate The Oprah Winfrey Show şi în cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.

De asemenea, Oz a început să publice seria de cărţi YOU, care au devenit cele mai vândute în toată ţara şi să scrie articole într-o rubrică din revista Esquire.

În 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, aceasta s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, The Dr. Oz Show. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de un rating uriaş.

Doctorul Oz este el însuşi un exemplu demn de urmat, fiind un soţ care îşi iubeşte soţia şi un tată fericit, are 4 copii, dintre care ultima fiica, Daphne a început să calce pe urmele lui ca gazdă de televiziune şi scriitoare. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 în topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista Time l-a clasat pe locul 44 în topul celor mai influenţi oameni de ştiinţă în 2008.

Sursa: Comunicat de presă LookMedia Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation