Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Cea de-a XVI-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST s-a încheiat la Timișoara duminică, 21 aprilie, iar pe perioada celor trei zile de Salon producătorii de vin au oferit spre degustare peste 250 de sortimente, provenind din România, Serbia, Grecia sau Italia. Soiurilor românești și internaționale deja consacrate li ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
universitatea de științe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamv bucurești
Cu o tradiție de 167 de ani în învățământul agronomic, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV București) a reușit să devină de-a lungul timpului un pol de excelență al învățământului agronomic și cercetării științifice în domeniu, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interedisciplinaritate și internaționalizare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
crama dealu bujorului, dealu bujorului
CRAMA DEALU BUJORULUI: PAEONIA ROMANICA Un prilej excelent de AGROTURISM este vinul cel bun, cel autentic Pentru cei care nu știu ce înseamnă PAEONIA ROMANICA, ei bine: este vorba despre o denumire științifică. În latinește. Și încă un pont, decisiv, în ghicire. Este vorba despre o floare. Și, de ziua acestei ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Dr. Oz la Bucuresti

dr-oz

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţineconferinţa “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, va avea loc pe25 mai 2016, începând cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa.

Conferinţă va fi urmată de un alt eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România şi anume Gala pentru excelenţă în sănătate, unde însuşi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. OZ sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro şi pe website-ul oficial al evenimentului:www.droz.ro.

Conferinţă susţinută de Dr. OZ la Bucureşti este organizată de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions.

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche.

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, România Liberă, Q magazine, Femeia, Academia Caţavencu, Men’s Health, Femeia de azi, Ioana, Sănătatea de azi, Căminul, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, românia-insider.com, heme.ro.

Despre Dr OZ

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii, iar la vârsta de 7 ani s-a decis să devină medic, inspirat de exemplul tatălui său care era chirurg al Centrului Medical Wilmington. După ce a absolvit la Universitatea Harvard, a obţinut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Şcolii Wharton şi un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Şcoală de Medicină, demonstrându-şi ulterior faptul că poate fi un chirurg de excepţie şi a devenit astfel unul dintre cei mai buni specialişti în transplantul de inimă. În 1994 Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce şi este vice-preşedinte şi profesor la catedră de Chirurgie a Universităţii Columbia. Împreună cu soţia sa, Li
sa, a scris şi publicat în 1998 cartea Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future.

Din dorinţa de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a căutat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reuşit să le combine cu succes într-un show televizat.

Prima lui emisiune de televiziune, denumită Second Opinion with Dr. Oz, pe care a creat-o împreună cu soţia sa, în 2003, a durat doar un sezon, însă i-au avut printre invitaţi pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones şi Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relaţie de muncă excepţională, iar aceasta a început să îl cheme frecvent în cadrul seriei de emisiuni televizate The Oprah Winfrey Show şi în cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.

De asemenea, Oz a început să publice seria de cărţi YOU, care au devenit cele mai vândute în toată ţara şi să scrie articole într-o rubrică din revista Esquire.

În 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, aceasta s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, The Dr. Oz Show. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de un rating uriaş.

Doctorul Oz este el însuşi un exemplu demn de urmat, fiind un soţ care îşi iubeşte soţia şi un tată fericit, are 4 copii, dintre care ultima fiica, Daphne a început să calce pe urmele lui ca gazdă de televiziune şi scriitoare. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 în topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista Time l-a clasat pe locul 44 în topul celor mai influenţi oameni de ştiinţă în 2008.

Sursa: Comunicat de presă LookMedia Profile

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN