Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

symphony of emotions, christmas songs, Schoenbrun Palace Orchestra Vienna
Schoenbrun Palace Orchestra Vienna va concerta pentru prima oară pe această scenă! Bucuresti, 04 septembrie, 2024 – Celebra si mult îndrăgita SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va concerta, în premieră pe scena Operei Naţionale Bucuresti sub egida SYMPHONY OF EMOTIONS, aflată la prima sa ediţie, eveniment în cadrul căruia magice cântece de Crăciun ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
malta
Nu o poți vârî într-un sertar :)  Malta e o țară greu de clasat. Tocmai de aia merită și văzută. Este greu să o vâri într-un sertar, pentru că, pur și simplu, nu știi ce este. Am risca să dăm un verdict: chiar INCLASABILĂ. Pentru că este atipică. Ceea ce ...
Read More

Cursul de mese festive

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Intre zilele de 2-3 august 2016, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tetehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde.

Preparate

Preparate

Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta.

Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse.

Un accent deosebit se va pune pe tehnica de “plating” – cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.

Preparate

Preparate

La acest modul se va pregăti printre alte:

muşchi de porc uşor afumat cu ciuperci învelit în prosciutto
muşchi de vită cu spanac şi ouă de prepeliţă
muşchiuleţ de miel cu spanac verde, în prosciuto
muşchi de vacă şi foie gras îmbrăcat în aluat franţuzesc

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la
telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa info@pangast.ro

Alte articole:

http://topbrands.com.ro/jidvei-si-asociatia-somelierilor-din-romania-un-nou-parteneriat/

http://topbrands.com.ro/beneficiile-berii-de-are-berea-un-efect-antioxidant-si-nu-ingrasa-studiu/

http://topbrands.com.ro/mircea-vintila-si-brambura-vor-concerta-si-anul-acesta/

http://topbrands.com.ro/o-noua-structura-de-leadership-a-retelei-globale/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation