Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

jacob‘s, creek, lillet, jacobs
În plină vară, să ne răcorim cu un vin. Și, apropo de MARILE RELAXĂRI, SĂ NE RELAXĂM cu un vin. Nu oricare, ci unul de calitate. Iar aici aveți de ales între: în plină vară, să ne răcorim cu un vin. Și, apropo de MARILE RELAXĂRI, SĂ NE RELAXĂM cu ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
ghidul finantarii creditelor in agricultura, fgcr
Anul acesta am continuat GHIDUL FINANTĂRII CREDITELOR ÎN AGRICULTURĂ și, implicit, al garantării lor. Unul dintre cei prezenți în această secțiune este FGCR IFN, adică FONDUL DE GARANTARE AL CREDITELOR, mai pe scurt. În 2020, pentru FGCR au fost rezervate 4 (patru) pagini. Reamintim că FGCR este PARTENER TRADIȚIONAL  al catalogului de AGRICULTORI, ...
Read More
corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
destinatie sigura, malta, pret de vacanta
Malta, destinația ideală pe timp de pandemie Molima nu a avut șanse pe tărâm maltez MALTA este insula în care îți poți petrece pe timp de pandemie cel mai bine vacanța. Pentru că în Malta nu a fost decât un singur CAZ (cu totul întâmplător) de român contaminat cu COVID, ...
Read More
Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2020 - 2021 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Cursul de mese festive

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Intre zilele de 2-3 august 2016, la Braşov va fi organizat modulul dedicat preparatelor calde din carne de porc, miel şi vită. În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tetehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde.

Preparate

Preparate

Acest modul de curs dedicat preparatelor calde va fi dedicat specialităților din carne de porc şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta.

Pe lângă felul principal se va pregăti şi sosul şi garnitura potrivită. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse.

Un accent deosebit se va pune pe tehnica de “plating” – cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.

Preparate

Preparate

La acest modul se va pregăti printre alte:

muşchi de porc uşor afumat cu ciuperci învelit în prosciutto
muşchi de vită cu spanac şi ouă de prepeliţă
muşchiuleţ de miel cu spanac verde, în prosciuto
muşchi de vacă şi foie gras îmbrăcat în aluat franţuzesc

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la
telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa info@pangast.ro

Alte articole:

http://topbrands.com.ro/jidvei-si-asociatia-somelierilor-din-romania-un-nou-parteneriat/

http://topbrands.com.ro/beneficiile-berii-de-are-berea-un-efect-antioxidant-si-nu-ingrasa-studiu/

http://topbrands.com.ro/mircea-vintila-si-brambura-vor-concerta-si-anul-acesta/

http://topbrands.com.ro/o-noua-structura-de-leadership-a-retelei-globale/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation