Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Citește mai mult
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva

CRAMA DE PIATRA - ALDAVIN SI BOIAN

crama de piatra
bere, un pericol, organizația mondială a sănătății (oms)
BEREA. Un lichid auriu, un adevărat balsam în zilele de arșiță. Binecuvântare adevărată pentru cei care îndură canicula. Dar și pentru cei care stau la soare. Se prăjesc la piscine sau la malul mării. Curge, uneori, în valuri – și este, de obicei, fără număr – sau măcar așa ne ...
Read More
EUROPA TRAVEL
corteva
comori turistice, toscana, bucurești
Toamna la Crama Știrbey este un adevărat spectacol de culoare și liniște, unde peisajele de vis amintesc de Toscana și se îmbină cu tradiția viticolă românească. La doar câteva ore de București, în inima regiunii Drăgășani, Crama Știrbey vă așteaptă să descoperiți farmecul naturii în tonuri de arămiu, sub cerul ...
Read More

Curs pentru prepararea platourilor reci cu Lady Chef

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Din moment ce cursantii care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO, acest lucru i-a motivat pe organizatori sa il continue si anul acesta. Acum, organizatorii s-au gandit sa aduca si lucruri noi alaturi de cel de-al doilea modul, cu si mai multe retete inovatoare de care, cu siguranta, nu stiati. Cu totii stim ca cea mai buna metoda de retinut este nu teoretic, ci practica, ceea ce este exact ce o sa faceti si dvs. la curs.

De semenea, cursul are in program 2 zile de pregătire, ele avand loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul vostru este Cornelia Ghișoi, care este singura si actuala Lady Chef a României, Cu siguranta deja acest lucru v-a starnit interesul (CLICK AICI PT A VEDEA CINE ESTE LADY CHEF). Datoria ei va fi de a va ajuta e voi sa preparati toate rețetele care va vor fi puse la dispozitie. Un fel de mentor provizoriu, daca vreti.

Sa nu uitati un lucru: la cursul de platouri reci veti invata sa faceti, asa cum spune si titulul, platouri de preparate reci: inceapand cu procurarea si folosirea ingredientelor si pana la amestecarea şi montarea lor pentru a arata frumos si ispititor. Ingredientele pe care va trebui sa le folositi sunt: legume, brânzeturi, carne, peşte (si altele din categorie), aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Foarte important in curs va fi si alimentaţia sănătoasa, alaturi de ingredientele potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation