Crama AVINCIS – Februarie 2016, Evenimente importante:
PREMII INTERNAȚIONALE AVINCIS
Atunci când munca, pasiunea și dedicarea coexistă, se întâmplă lucruri minunate.
Prestigioasele premii internaționale dedicate vinului, World Wine Awards, au fost anunțate de revista Decanter.
AVINCIS a câștigat 3 distincții de bronz pentru vinurile Crâmpoșie Selecționată, Cuvée Andrei Cabernet Sauvignon și Fetească Regală Pinot Gris.
Descoperiți clipul de prezentare al Domeniului Dobrușa și al vinului AVINCIS
Bucurați-vă de ospitalitatea specială a Cramei AVINCIS și a vechiului conac de familie, care alături de parcelele cu viță de vie și pădurea alcătuiesc un ansamblu architectural și peisagistic, în centrul căruia se află un proiect viticol și vinicol deosebit.
Descoperiți un clip video special despre ce înseamnă pasiunea pentru realizarea vinului și atmosfera de la Crama AVINCIS.
Pentru a viziona clipul, accesati urmatorul link: http://savorhd.tv/embed?v=400
ANUL NOU VITICOL LA CRAMA AVINCIS
În calendarul popular prima zi a lunii februarie corespunde cu Anul Nou Viticol. Este începutul lucrărilor la vița de vie care pregătesc recolta din acest an. Acest început de an viticol este însoțit de simboluri tradiționale, de obiceiuri străvechi, de speranțe.
Primăvara se pregătește să vină, aducând cu ea strălucire și prospețime. Legătura cu pământul și cu darurile sale, născute din strădania celor care îl lucrează, cu dedicare și cu pasiune, este sub semnul credinței față de Dumnezeu.
Să ne bucurăm de un nou an al viței de vie și al roadelor sale!
Sunteti invitati să vizitați domeniul viticol Vila Dobrușa, să decoperiți frumusețea locurilor și a oamenilor de pe Dealul Drăgășani, în compania vinurilor AVINCIS!
Sărbătorește dragostea la Crama AVINCIS de Valentine’s Day!
Gourmet Food Lovers la Crama AVINCIS – Domeniul VILA DOBRUȘA, Drăgășani cu Chef Rachel Sargent
În weekend-ul 12-14 februarie, Domeniul Vila Dobrușa este locul perfect pentru dragoste și iubire …. dragostea pentru mâncare bună și vinuri Avincis!
Perioada: 12 – 14 Februarie 2016
50% din Merlot şi din Cabernet Sauvignon a fost maturat în butoaie de stejar (100% noi) timp de 14 luni.
Culoarea acestui vin este rubiniu închis profund. Buchetul dezvăluie fructe negre de pădure și cireșe, învăluite în arome de cafea prăjită, cu nuanțe de vanilie, ciocolată și condimente.
Sunteti invitati să îl savurați la 18°C, alături de mâncare gătită la foc mic.
Recent Comments