Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Un numar de persoane din ce in ce mai mare se imbolnavesc de cancer, indiferent ca este vorba de cel de plămâni, sân, stomac, colon sau col uterin. Printre cauze se numara si lipsa controalelor periodice la medic. Din acest motiv, majoritatea pacientilor afla de diagnostica abia atunci cand este ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
AMMOULIANI   Începuturile   Secretul unei reușite   De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Crama AVINCIS – Februarie 2016, evenimente importante

avincis-cramposies-1b

Crama AVINCIS – Februarie 2016, Evenimente importante:

 

PREMII INTERNAȚIONALE AVINCIS

Atunci când munca, pasiunea și dedicarea coexistă, se întâmplă lucruri minunate.
Prestigioasele premii internaționale dedicate vinului, World Wine Awards, au fost anunțate de revista Decanter.

AVINCIS a câștigat 3 distincții de bronz pentru vinurile Crâmpoșie Selecționată, Cuvée Andrei Cabernet Sauvignon și Fetească Regală Pinot Gris.

Descoperiți clipul de prezentare al Domeniului Dobrușa și al vinului AVINCIS

Bucurați-vă de ospitalitatea specială a Cramei AVINCIS și a vechiului conac de familie, care alături de parcelele cu viță de vie și pădurea alcătuiesc un ansamblu architectural și peisagistic,  în centrul căruia se află un proiect viticol și vinicol deosebit.

Descoperiți un clip video special despre ce înseamnă pasiunea pentru realizarea vinului și atmosfera de la Crama AVINCIS.

Pentru a viziona clipul, accesati urmatorul link: http://savorhd.tv/embed?v=400

 

ANUL NOU VITICOL LA CRAMA AVINCIS

În calendarul popular prima zi a lunii februarie corespunde cu Anul Nou Viticol. Este începutul lucrărilor la vița de vie care pregătesc recolta din acest an. Acest început de an viticol este însoțit de simboluri tradiționale, de obiceiuri străvechi, de speranțe.

Primăvara se pregătește să vină, aducând cu ea strălucire și prospețime. Legătura cu pământul și cu darurile sale, născute din strădania celor care îl lucrează, cu dedicare și cu pasiune, este sub semnul credinței față de Dumnezeu.

Să ne bucurăm de un nou an al viței de vie și al roadelor sale!

Sunteti invitati să vizitați domeniul viticol Vila Dobrușa, să decoperiți frumusețea locurilor și a oamenilor de pe Dealul Drăgășani, în compania vinurilor AVINCIS!

img_2651

Sărbătorește dragostea la Crama AVINCIS de Valentine’s Day!

EVENIMENT SPECIAL

Gourmet Food Lovers la Crama AVINCIS – Domeniul VILA DOBRUȘA, Drăgășani cu Chef Rachel Sargent 

Relaxați-vă într-un decor romantic la Crama AVINCIS, cu vedere spre podgorie și către râul Olt. Degustați vinurile AVINCIS premiate internațional care completează perfect gusturile și mirosurile preparatelor creative realizate de Chef Rachel Sargent, de la London Street Atelier, București.

În weekend-ul 12-14 februarie, Domeniul Vila Dobrușa este locul perfect pentru dragoste și iubire …. dragostea pentru mâncare bună și vinuri Avincis!

Perioada: 12 – 14 Februarie 2016

Servicii incluse:
·         2 nopți cazare;
·         Vineri: băuturi de întâmpinare & canapés, cină;
·         Sămbătă: mic dejun, workshop culinar cu Rachel Sargent, prânz, cină cu 6 feluri de mâncare găzduită de dna și dl Valeriu Stoica;
·         Duminică: mic dejun, champagne brunch cu grătar în aer liber;
·         Degustări de vinuri + Turul proprietății.
Pentru mai multe informații, accesati link-ul https://www.facebook.com/events/903223839792969/ 
Pentru rezervări vă invităm să ne contactați pe email la adresa: avincis.vinuri(a)avincis.ro sau telefonic: 0751.199.415 / 0722.332.867
rqqbaVN1TnSME-wtG0S94w
Cuvée Grandiflora 2011
Cabernet Sauvignon (60) şi Merlot (40%) sunt două soiuri de struguri prezente de mulţi ani în România şi care şi-au dovedit compatibilitatea cu regiunea Drăgăşani, dând naştere unor vinuri speciale.

50% din Merlot şi din Cabernet Sauvignon a fost maturat în butoaie de stejar (100% noi) timp de 14 luni.

Culoarea acestui vin este rubiniu închis profund. Buchetul dezvăluie fructe negre de pădure și cireșe,  învăluite în arome de cafea prăjită, cu nuanțe de vanilie, ciocolată și condimente.

Sunteti invitati să îl savurați la 18°C, alături de mâncare gătită la foc mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN