Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

targului international de vinuri, vin la brasov festival IX – 2024
Cea de-a IX-a ediție a târgului internațional de vinuri vine în atenția iubitorilor de vin și a gastronomiei cu surprize inedite! Unul dintre cei mai mari mari furnizori de vinuri premium și super premium din lume, SALIN SAS Franța, și-a confirmat prezența la acest eveniment, urmând să ne încânte cu degustări, ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
Ammouliani, Grecia
OBIECTIV: Ammouliani CE POȚI VIZITA/CUM TE POȚI SIMȚI EXCELENT ÎN ÎMPREJURIMI Mai mult decât o destinație turistică, Ammouliani este un OBIECTIV. Iar acest obiectiv în denumim: PACEA. Liniștea interioară. Tradiția. Armonia. Împăcarea. Nu discoteci. Nu zbânțuială. Nu muște fără cap. Ci calm. Ca și cum mi-aș petrece vacanța la bunici ...
Read More

Corteva Agriscience finalizează achizițiile Symborg și Stoller

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Achizițiile poziționează Corteva ca lider global în domeniul produselor biologice

INDIANAPOLIS, IN., 2 martie 2023 – Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) își consolidează poziția de lider global pe piața de produse biologice aflată în expansiune rapidă, iar prin comunicatul de astăzi anunță că a încheiat achizițiile Symborg, expert în tehnologii microbiologice cu sediul în Murcia, Spania; și Stoller, una dintre cele mai mari companii independente din industria produselor biologice, cu sediul în Houston, Texas, S.U.A.

„Aceste achiziții ilustrează angajamentul Corteva de a oferi fermierilor soluții durabile care aduc valoare și productivitate fermei”, a declarat Chuck Magro, Chief Executive Officer, Corteva Agriscience. „Suntem încântați să îi primim oficial în echipa Corteva pe angajații Symborg și Stoller. Credem că expertiza și cunoștințele lor, combinate cu capacitățile de inovare ale Corteva, vor reuși să dezvolte un lider în Afacerea de Produse Biologice, gata să accelereze și să crească odată cu expansiunea rapidă a pieței de produse biologice.”

Corteva a colaborat mai întâi cu Symborg pentru a extinde și pentru a aduce fermierilor optimizatorii de eficiență a nutrienților Utrisha™ N și BlueN™, în cadrul unui acord de distribuție între cele două companii. Symborg deține un portofoliu diversificat, o linie de produse biologice în curs de dezvoltare și angajați calificați, ce dețin cunoștințe tehnice solide și expertiză în generarea cererii. Cu filiale în Brazilia, Chile, China, Franța, Mexic, Peru, Spania, Turcia și Statele Unite, Symbog ajunge în peste 50 de țări cu soluțiile sale biologice inovatoare. Stoller are un istoric de succes cu peste 50 de ani de experiență în peste 60 de țări. Expertiza tehnică puternică a companiei și modelul comercial excepțional i-au câștigat o reputație de încredere în întreaga industrie a produselor biologice.

Este de așteptat ca piața produselor biologice să fie segmentul de protecție a culturilor cu cea mai rapidă creștere din industrie, reprezentând 25% din piața totală până în 2035.

Achizițiile Symborg și Stoller au fost anunțate în a doua jumătate a anului 2022. Achizițiile, care vor majora indicele EBITDA în 2023, consolidează angajamentul Corteva de a oferi fermierilor instrumente prietenoase cu mediul și durabile, care completează practicile agricole în evoluție cu eficacitate dovedită.

# # #

Despre Corteva

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) este o companie agricolă globală, cotată la bursă, care combină inovația de vârf, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi în mod profitabil soluții pentru cele mai presante provocări agricole din lume. Corteva generează preferințe avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers la nivel global de semințe, produse de protecția culturilor și produse și servicii digitale. Cu unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și o linie tehnologică bine poziționată pentru a stimula creșterea, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, lucrând în același timp cu părțile interesate din sistemul alimentar, deoarece își îndeplinește promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progres pentru generațiile viitoare. Mai multe informații pot fi găsite pe www.corteva.ro.

Urmăriţi Corteva Agriscience pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter şi YouTube

Declarație de atenționare cu privire la declarațiile anticipative

Prezentul comunicat de presă conține declarații anticipative în privința secțiunii 21E din Legea Bursei de Valori Mobiliare din 1934, așa cum a fost modificată, și a secțiunii 27A din Legea privind Valorile Mobiliare din 1933, așa cum a fost modificată, care sunt destinate să fie acoperite de dispozițiile privind sfera de siguranță pentru declarațiile prospective conținute în Actul de reformă a litigiilor privind valorile mobiliare private din 1995, și pot fi identificate prin utilizarea de cuvinte precum “planuri”, “așteaptari”, “will”, “anticipează”, “crede”, “intenționează”, “proiecte”, sau alte cuvinte cu sens similar. Toate declarațiile care abordează așteptările sau proiecțiile despre viitor, inclusiv declarațiile despre beneficiile anticipate și câștigurile legate de tranzacțiile Symborg și Stoller și rezultatele financiare sau perspectivele Corteva; strategia de creștere; dezvoltare de produs; aprobări reglementare; și poziția pe piață sunt declarații prospective. 

Declarațiile prospective se bazează pe anumite ipoteze și așteptări cu privire la evenimente viitoare care ar putea să nu fie exacte sau realizate. Declarațiile prospective și alte estimări implică, de asemenea, riscuri și incertitudini, multe dintre acestea fiind în afara controlului Corteva. Deși lista de factori prezentată mai jos este considerată reprezentativă, nicio astfel de listă nu trebuie considerată o declarație completă a tuturor riscurilor și incertitudinilor potențiale. Factorii nelistați pot prezenta obstacole suplimentare semnificative în calea realizării declarațiilor prospective. Consecințele diferențelor semnificative ale rezultatelor în comparație cu cele anticipate în declarațiile prospective ar putea include, printre altele, întreruperi de afaceri, probleme operaționale, pierderi financiare, răspundere legală față de terți și riscuri similare, oricare dintre acestea ar putea avea un efect negativ semnificativ asupra afacerii, rezultatelor operațiunilor și situației financiare a Corteva. În ceea ce privește tranzacțiile avute în vedere, declarațiile prospective includ, fără a se limita, estimări financiare, declarații cu privire la beneficiile sau efectele tranzacțiilor, inclusiv rezultatele financiare și operaționale, planurile, obiectivele, așteptările și intențiile companiei combinate și alte declarații, care nu sunt fapte istorice. Următoarele riscuri, incertitudini și alți factori ar putea afecta performanța financiară a companiei și ar putea face ca rezultatele reale să difere semnificativ de cele exprimate sau implicite în orice declarații prospective: riscul ca orice aprobări de reglementare ulterioare achiziției să nu fie obținute ca urmare a condițiilor care nu sunt anticipate; nerealizarea beneficiilor tranzacțiilor sau strategiei biologice a lui Corteva; efectul anunțului tranzacțiilor asupra capacității Symborg și Stoller de a păstra clienții și personalul cheie și de a menține relații cu furnizorii, precum și asupra rezultatelor operaționale și afacerii acestora în general; și potenţiale litigii în legătură cu tranzacţiile.

În plus, pot exista alte riscuri și incertitudini pe care Corteva nu le poate identifica în prezent sau pe care Corteva nu se așteaptă în prezent să le aibă ca impact semnificativ asupra activității sale. În cazul în care, în orice declarație anticipativă, se exprimă o așteptare sau o credință cu privire la rezultatele sau evenimentele viitoare, această așteptare sau credință se bazează pe planurile și așteptările actuale ale conducerii Corteva și se exprimă cu bună credință și se consideră că au o bază rezonabilă, dar nu poate exista nicio asigurare că așteptările sau credințele vor rezulta sau vor fi realizate sau obtinute. Corteva declină și nu își asumă nicio obligație de a actualiza sau revizui orice declarație prospectivă , cu excepția cazurilor prevăzute de legislația aplicabilă. O discuție detaliată a unora dintre riscurile și incertitudinile semnificative care pot determina rezultate și evenimente să difere semnificativ de astfel de declarații anticipative sau alte estimări este inclusă în secțiunea „factori de risc” a raportului anual al Corteva privind formularul 10-K, modificat ulterior prin raportarile trimestriale in formularul 10-Q si prin rapoartele curente in fromularul 8-K.

# # #

™ ® Trademarks of Corteva Agriscience and its affiliated companies.

Media Contact:
Kris Allen
+1 403-483-5205
kris.allen@corteva.com

Investor Contact:
Kim Booth
+1-302-485-3190
kimberly.a.booth@corteva.com

Comments are closed.

Post Navigation