Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

dionysos, casa de vinuri, cantina valpolicella
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR – crama unde s-a născut renumitul vin AMARONE DELLA VALPOLICELLA. DIONYSOS este distribuitor național de vinuri prin intermediul tuturor canalelor de comerț modern. Este vorba despre un business cu vechime de 24 de ani în domeniul distribuției băuturilor. Portofoliul nostru conține game de vinuri de la producători cu tradiție ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Ce român va reprezenta România la cel mai important eveniment culinar din 2018

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Pentru ca pastele sunt probabil una dintre preparatele cele mai cunoscute si consumate, liderul mondial în producția de paste, Barilla a decis sa realizeze de Ziua Internațională a Pastelor, în intervalul 24-25 octombrie, la Milano, Campionatul Mondial de Paste Barilla. La ceea ce insa tu nu te asteptai este ca un român, Chef Adrian Cojocaru, va participa la acest campionat si ca are cele mai mari sanse de castig dintre toti!

Asa ca, sa ne gandim cu bucurie la Chef Adrian Cojocaru la Campionatul Mondial de Paste Barilla 2018!

Cu o traditie si o istorie indelungata si ingrediente care formeaza brand-ul de calitate Barilla, compania a ajuns relativ rapid pe primul loc în producția de paste, la in toata lumea. Pastele vor fi efectiv marele simbol al haute cuisine la Barilla Pasta World Championship – Campionatul Mondial de Paste Barilla 2018.

Concursul se va desfasura intre 24-25 octombrie și aduna la un loc 18 tineri chefi din toate colturile pamantului, ce vor realiza diferite preparate de paste, pe care le vor prezenta unui juriu select, compus din Chefi italieni faimoși (Lorenzo Cogo, Viviana Varese, Luigi Taglienti), dar si din Chef-ul nutriționist Holger Stromberg (Germania) și fotograful american de food, Brittany Wright. In total, concursul va avea 3 runde, iar in fiecare vor fi prezentate de concurenti propriile lor mancaruri, signature dishes, dar și reinterpretarea cele mai bune rețete de paste din lume, Spaghetti al Pomodoro.

Principalul subiect de discutie de anul acesta este EAT POSITIVE – Mănâncă pozitiv, prin care compania recomanda un regim alimentar echilibrat, bogat in nutrienți de calitate, gustoas.

Chef Adrian Cojocar va prezenta toate aceste calitati. Acesta s-a indragostit de gastronomia internațională, precum si de cea italienească inca de la o varsta frageda si, astfel, a ajuns la restaurantul „La Castel” din Iași, in cadrul caruia are in coordonare 10 persoane.

Adrian Cojocaru este specializat în bucătăria italianeasca, in mare parte datorita muncii pe care a depus-o acolo timp de 6 ani, în Toscana, lucru i-a deschis multe oportunitati, mai ales locale. Acesta este destul de cunoscut si in Capitala noastra, de pilda, în Competiția Internațională de Paste și Pizza, unde a fost castigatorul Marelui Premiu, cea mai inalta distinctie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation