Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec

dionysos, casa de vinuri, cantina valpolicella
CANTINA VALPOLICELLA NEGRAR – crama unde s-a născut renumitul vin AMARONE DELLA VALPOLICELLA. DIONYSOS este distribuitor național de vinuri prin intermediul tuturor canalelor de comerț modern. Este vorba despre un business cu vechime de 24 de ani în domeniul distribuției băuturilor. Portofoliul nostru conține game de vinuri de la producători cu tradiție ...
Citește mai mult
Noutati-CARTI Festivalul Vin La Munte din Brasov - Cele mai bune vinuri din Romania.
Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Admitere 2021 - 2022 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
FGCR
Invitatie Media Club - TalentA 2021
Mormintul Lui Ovidiu / Mihail Galatanu Havana Club Romania
agricultura, cura de detoxifiere, reteaua slow food, slow food
*Rețeaua Slow Food se mobilizează în lupta împotriva pesticidelor, în toată Europa Date fiind tentativele mai multor state membre și grupuri europene de a împiedica sau de a amâna propunerea Comisiei Europene pentru un regulament privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor (SUR), este esențial ca factorii de ...
Read More
Invitatie-TalentA corteva
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
vacanțe, ammouliani, insula măgarilor
AMMOULIANI, DOI-ZERO. INSULA MĂGARILOR INSULA MĂGARILOR Când am ajuns acolo, ne-am relaxat. Trai, neneacă... Pe vătrai. Am poposit pe o insuliță mică, pustie. Unde poți să uiți totul. Uiți și de ce te-ai născut... Dar, oare, ne-am născut? Sunt în dubii... Mai întâi, însă, de a ajunge în Drenia, a ...
Read More

Beneficiile mămăligii, necunoste de mulți

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Mamaliga are foarte multe fibre, scade riscul de a face artrita și reduce si colesterolul. Dar stati, daca credeti ca astea sunt toate beneficiile, atunci va inselati, mai sunt si altele! Incercam sa vad cat mai multe, cititorii nostri de pe drinkfood, asa ca nutriționistul Mihaela Bilic ne vine in ajutor in acest sens. Ea recomanda sa o mancam in loc de paine:

”Spre deosebire de painea proaspata care e facuta cu drojdie si fermenteaza, mamaliga nu baloneaza. In plus nu contine gluten, acea proteina din cereale care e tolerata mai greu de unele persoane. In boabele de porumb exista multi carotenoizi (de unde si culoarea galbena) pigmenti din care se sintetizeaza vitamina A. Prin urmare mamaliga face bine la piele si la vedere iar continutul mare de fibre o recomanda pentru problemele de tranzit intestinal.”, mai mentioneaza Mihaela Bilic.

Gastrita hiperacidă și ulcerul a caror durere este simtita mai putin datorita consumului de mămăligă caldă inlocuita de paine. Ceea ce da de fapt efectul este malaiul, care, alaturi de efectul de reducere a acidității, are si una calmantă.

Carbohidrații care se afla in porumb ofera energie și nu lasa sa se puna grăsimea. Te ajuta si in lupta impotriva grasimii, scazi in greutate, cateva molecule care se regasesc in porumb duc mai rapid la degradarea grăsimilor.

In acelasi timp, vitamina A, tot din porumb, reprezinta un antioxidant natural care ajuta foarte mult la mentinerea sanatatii tale, respectiv pentru un metabolism mai bun, care duce, in final, la slabire.

Acesta echilibreaza si tranzitul intestinal. De altfel, bun diuretic, iar daca devine parte din regimul tau, poate preveni retenția de apă în organism. Pentru detoxifiere se recomanda mătasea de porumb, luata ca ceai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation