Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Astazi va prezentam o reteta de tiramisu italiana, cea mai buna dintre toate! Nu se pune la cuptor, ci trebuie să o lasati câteva ore la frigider, daca considerati necesar chiar si o noapte intreaga. Daca simtiti nevoia, puteti adauga fructe (zmeură, căpșuni sau afine) sau fulgi de migdale ușor ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
vara asta: malta e a ta, numai a ta
MALTA E A TA. NUMAI A TA :) Malta  are o delicioasă pronunție malteză. Care îți face foame/sau îți stârnește pofta de mâncare: malta egal fonetic: mɐltɐ/; iar în engleză:  mɒltə/). Oficial, denumirea se unge pe pâine. Ca mierea. Deci este denumită Republica Malta (în malteză Repubblika ta' Malta, în engleză, Republic of Malta). Prin definiție, este vorba de/despre: o țară ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

AMMOULIANI (Grecia) – Începuturile – Secretul unei reușite

AMMOULIANI

 

Începuturile

 

Secretul unei reușite

 

De ce a reușit, totuși, formula Ammouliani? Putem zice că e o formulă de succes? Am înclina să răspundem pozitiv: da, este. Prin ce? Prin opitalitatea afișată, dar și efectivă, care devine criteriu de bază, regulă de fier ( de aur)? Poate prin deschiderea fără precedent? Ori, cine știe, datorită eforturilor semnificative?

Nikitas Martingakis și Kaithi Tsakni au dovedit voință de a reuși, în tentativa de a atrage turiști străini. Râvnă. Implicare. Au venit, an de an, la târgul de turism din București (cel de iarnă, îndeosebi), pe vreme de iarnă chiar, cu o echipă care să se îngrijească de standuri.

  • O DESTINAȚIE TENACE ÎN PROMOVARE

Alții au tratat cu mult mai multă indiferență prezența pe piața românească.

Dar, poate, și tenacitatea lor și-a spus cuvântul.

E drept, i-a ajutat și firescul în care trăiesc grecii în insula ammoulianică.

Acolo este un loc/ținut, în preajma muntelui Athos, unde grecii sunt așezați de mii de ani, în Thesalia.

  • PARFUM DE GRECIE MODERNĂ ȘI, ÎN ACELAȘI TIMP, DE DANTELĂ VECHE

Insula, însă, e populată de mai puțin timp. Totuși, izul/parfumul de veche Grecie nu seacă – și te întâmpină la fiecare pas.

El este impregnat în case, în mobile vechi, de epocă – și în dantelărie, în perdele care vin din timp, din secolul trecut.

Aceasta este zestrea elină, a macedonilor, veri buni, înrudiți cu noi, românii. Așa că, vizitând Grecia, Macedonia, Ammouliani, ai senzația că, pe undeva, te întorci acasă. În timp. Dar acasă. În Elada.

Nikitas & Kaithi s-au orientat, până la urmă, tot spre vecini. Nu întâmplător, românii, sârbii, bulgarii pot înțelege mai bine spiritul balcanic. Crezul lor este, mai ales, în turismul regional. Urmează, poate, de ce nu, ungurii și ucrainenii/rușii, un fel de rude, adică – și megieși.

Pariul la care s-au înhămat ei, organizatorii grupurilor de turism, este un angajament de cursă lungă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation