Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec VinVest

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri (pentru majoritatea, desigur) si este si perioada in care trebuie sa fim foarte atenti la alimentatia noastra, altfel, exista riscul de a face un atac cerebral sau infarct. Spunem ca anotimpul acesta este cel mai periculos dintre toate, pentru ca in aceasta ...
Citește mai mult
Havana Club Romania
Mai mult de 71% din fructele şi 43% din legumele non-bio consumate în Franţa au in compusii lor ramasite de pesticide, in acest sens, s-a aratat ca cireşele şi ţelina sunt printre cele mai infectate. Datele au fost intocmite in urma unor observatii realizate în intervalul 2012-2017 şi a fost ...
Read More
AVINCIS
Berea este consumata in toate lumea, atat de barbati, cat si de femei, iar studiile realizate in ultima perioada, atat de centre internationale/natioanle, cat si de Centrul (nostru) de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, au aratat ca un consum moderat de bere, de maximum 2 pahare pe zi pentru ...
Read More
MALTA TRAVEL
corteva
ammouliani, grecia eterna, grecia fascinanta
Grecia eternă, Grecia fascinantă: UN PRELUDIU LA MUNTELE ATHOS Trebuie să legi, ÎNTOTDEAUNA, călătoriile tale de un reper, pentru ca lumea să le înțeleagă. Iar Ammouliani se relaționează, inevitabil, la Muntele Athos, ca la o autoritate (zeitate) tutelară. Asemeni oricărui muritor ortodox, am visat să pot intra, măcar nițeluș de puțintel, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Alimentul care duce la boli de inimă grave și pe care-l consumăm zilnic

In sfarsit a fost dovedit un lucru foarte important: faptul ca consumul anumitor alimente zilnic pot duce la dezvoltarea anumitor boli de inimă, desi afirmatia fusese, pana acum, rasturnat si reafirmata de numeroase ori, in ultimii 60 de ani.

Aire Schidt de la Universitatea din California sunt cei care au realizat acest studiu si care a dovedit legatura dintre consumul de zahăr şi bolile inimii, mai exact faptul ca zaharurile naturale continute in multe dintre alimente, precum laptele şi fructele, pot fi foarte usor confruntate de catre corpul nostru.

Aire Schidt a mentionat insa, ca folosirea multor îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate duc la boli grave ale inimii.

Zaharul ar trebui utilizat de catre corpul nostru doar intr-o cantitate de 6 linguriţe din acest aliment sau 100 calorii de zaharuri pentru femei şi 9 linguriţe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbaţi, arata specialistii.

„Limitaţi cantitatea de zahăr din alimentele procesate şi încercaţi să atingeţi aportul zilnic recomandat de zahăr, prin consumul de alimente proaspete şi sănătoase, cum ar fi fructele, legumele şi cerealele integrale care promovează starea bună de sănătate“, a spus Aire Schidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation