Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Înghețata 100% sănătoasă, care poate fi consumată de oricine

Inghetata care nu contine lactoză, stabilizatori, aditivi şi coloranţi de sinteză, ambalată ecologic, ce se mai doresti mai mult decat atat?! Eu chiar promovez noua marca de inghetata, pentru ca produsul este realizat in Galati, iar eu sunt galatean!

Whoopie ICE se numeste si a castigat concursul de la Paris, Ecotrophelia 2018.

Studenţii Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor au castigat cel mai important premiu de la Paris, la cel mai insemnat concurs al inovatorilor din alimentaţie.

Poate va intrebati din ce e format produsul? Din gutui, prune şi zer, noua inghetata a cucerit intreaga europa. A fost creata de 3 studente din Galaţi si au definitivat ideea cu ajutorul profesorilor de la Facultatea de Ştiinţa Alimentelor. Juriul a fost compus din cei mai importanti producători din industria înghețatei.

Echipa a fost formata din: Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă și Adelina Pricope, coordonată de cadrele didactice Prof. Daniela Borda, Șef lucr. Iulia Bleoancă și Drd. Florentina Bucur a lucrat în permanență.

Ce este cu adevarat special si este secretul principal in toata producerea inghetatei, este tehnologia pe care o folosesc. Ce este mai special este ca ea poate fi consumata si de persoanele care au intoleranţă la lactoză şi este disponibila, pentru moment, doar in varianta cu aromă de prune şi gutui.

“Este o îngheţată făcută din zer concentrat şi delactozat, cu smântână, gutui, prune, zahăr şi ouă.”

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN