Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Prăjitură, cremă cu lămâie de biscuiți

Ca tot e vara si toti ne luam liber in perioada asta de la servici, ramand, in acelasi timp, si fara idei pentru articul de azi, m-am gandit sa deschid cartea de bucate si sa va scriu o reteta super dulce: CREMĂ de LĂMÂIE cu BISCUIȚI. Oh, da! Suna bine, nu? Le puteti incerca si alaturi de un vin licoros sau roze, merg bine cu desertele, in general vinuri usoare.

sursa: dulciurifeldefel.ro

Ingredientele de care aveti nevoie pentru preparat:

  • 8 biscuiţ fragezi
  • coaja de la 2 lamai
  • suc de la 4 lămâi
  • 250 g brânză mascarpone
  • 75 g de zahăr pudră
  • 2 ouă
  • un praf de sare

Cum il facem:

Prima data faceti zob biscuiţii cu o furculiță şi le introduceti intr-o cratita mai mare, la capat.

Acuma, crema este destul de simpla; puneti brânza mascarpone si mixati bine, cu coaja şi sucul de lămâie. Asteptati pana cand se face ca o pasta si mai adaugati si zahărul, dupa care il mai bateti pana la topire.

Luati un ou si pastrati doar albusul, pe care  le bateti pana cand se fac spumă cu un praf de sare. Rezultatul se mixeaza foarte bine cu ingredientele mentionate mai sus.

O sa vedeti ca ati facut o crema pe care o combinati cu biscuiţii zdrobiţi. Acuma, puneti-o in frigidier si asteptati un timp sa se intareasca, dupa care o puteti servi. Intotdeauna ramane la frigider, daca nu ati terminat de consumat.

Mai puteti adauga si ceva biscuiţi zdrobiţi, de asemenea scortisoara si coaja de lamaie.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN