Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

domeniile anastasia, soiuri de struguri
Crama de la Domeniile Anastasia este, poate, una dintre cele mai mari realizări ale lui Marin N. Constantin din ultimii ani. Acum un an, când am intrat pe poartă la Domeniile Anastasia, primul lucru de care proprietarul (the owner) mi-a vorbit a fost CRAMA. Și, drept lucru, crama arată foarte ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Telemeaua de Sibiu are, din acest moment, protecţia naţională a sistemelor din zona calităţii, potrivit legislaţiei europene şi naţionale, se arata intr-un comunicat in urma cu cateva zile, din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Denumirea înscrisa este protejată de orice alte practici folosite de producatori, care sa pacaleasca consumatorul ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Metode de depistare a bacteriilor în alimente

Este foarte important sa stiti ce mancati, intotdeauna, asa ca, drinkfood.ro v-a pregatit un articol special astazi: cum descoperiti in alimente o bacterie mortala copiilor și adulților cu un sistem imunitar scăzut.

Salmonella, ah, dulce salmonella (nu, glumesc, nu e deloc dulce, e mortala). Peste tot dam de ea, uf! Este periculoasa mai ales pentru ca se transmite cu o viteza uluitoare la om venind ori de la animalele infectate, ori din alimentele contaminate. Este adevarat si ca depinde aici de persoana, pentru unii poate fi fatala, pentru altii nu (chiar si fata tratament).

Noi stim de salmonella doar de 125 de ani.

Cei mai multi dintre oamenii infectaţi cu acestă bacterie prezinta urmatoarele simptome:

  • diaree,
  • febră,
  • crampe abdominale,
  • greaţă şi dureri de cap la 12-72 de ore de la infectare.
  • Starea de rău durează între 4 şi 7 zile
  • cei mai multi cu aceasta problema se vindecă in lipsa unui tratament

Cu toate acestea, daca faci parte din categoria nefericita, atunci va trebui sa fiti internati la spital. Asta pentru ca acestia din urma, fiind mai slabi, permite bacteriei sa se raspandeasca de la intestine în sânge şi urmand calea către alte organe. De aceea, trebuie sa bage in el antibiotice! Bine, dozat, logic si sub supravegherea medicilor.

Bacteria se dezvolta in tractul intestinal al oamenilor şi al animalelor. Se poate depista cu ajutorul unui test al sângelui sau a scaunului.

Vârstnicii, copiii şi cei cu sistemul imunitar scăzut sunt cei care pot avea astfel de probleme.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN