Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

merinde pentru suflet, carti distillate de citit
MICHAEL CONNELLY, CHIPUL DUR AL DESPĂRȚIRII SUSANALOPEz RUBIO, INTRAȚI ÎN EL ENCANTO STELIANȚURLEA, UN PLAN ATÂT DE BINE PUS LA PUNCT IOANA GRECEANU, NODURI, VERIGI ȘI RĂSUCIRI FLORINDUMITRESCU, DODII DAN-SILVIU BOERESCU, DIN LUMEA LUI MATACHEMĂCELARUL MANUSCRISELE DE LA MAREA MOARTĂ HENRI CHARLES PUECH, DESPRE GNOZĂ ȘI GNOSTICISM FRANz CUMONT, ASTROLOGIE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Culorile alimentelor îți pot crește/suprima pofta de mâncare

Medicii au opiniat că, aparent, ar exista o influenta asupra poftei de mancare, datorita anumitor culotir pe care le au alimente si pe care creierul nostru le percepe intr-un anumit fel.  Prin urmare, daca vorbim despre mirosul și gustul mâncării, atunci trebuie sa stim ca acestea activează neuronii din zona hipotalamusului, creand senzația de foame.

Sa incepe cu culoare rosie, alimentele de acest tip sunt fortifiante, deci ele au un efect stimulator sau “grabesc” presiunea sângelui și creste pofta de mâncare. Totusi, ele nu trebuie combinate cu o farfurie alba, cel mai bine este sa alegi una roșie, intrucat asta te va ajuta sa-ti pui pofta in cui mai rapid decat crezi si vei evita ingrasarea. Chiar daca alimentele sint rosii si ele cresc pofta, daca alegeti sa le consumati pe o farfurie rosie atunci aceasta va scadea, fata de orice alta nuanta.

Cele din zona culorii galben  au acelasi efect pozitiv asupra poftei de mancare, dupa cum ea ne si imbunatateste starea de spirit. Asta pentru ca de multe ori o asociem cu energie si fericire.

Verdele te duce cu gandul la alimentele sănătoase, in special legumele și ierburile aromatice. Deci nu uita sa le pui pe o farfurie verde.

Aceasta arata ultimele studii cu privire la coloristica alimentelor aflate pe un anumit tip de farfurie care-ti induc, in acelasi timp, o anumita stare. Astfel, oamenii tind sa consume mai mult in timpul unei mese daca au mai mult de 3 culori pe farfurie.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN