Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Cafeina prezinta foarte multe beneficii pentru corp. Poate fi consumata cu ajutorul mai multor modalitati, dar, indiferent de forma, aceasta imbunatateste memoria, te poate ajuta sa ai o performanța atletică mai buna și multe alte avantaje pentru inimă. Nu uitati, insa, ca in cazul oricarui aliment excesul poate dauna. Pastrati obiceiul de ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Telemeaua de Sibiu are, din acest moment, protecţia naţională a sistemelor din zona calităţii, potrivit legislaţiei europene şi naţionale, se arata intr-un comunicat in urma cu cateva zile, din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Denumirea înscrisa este protejată de orice alte practici folosite de producatori, care sa pacaleasca consumatorul ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Tort de mere întregi

Tort de mere întregi este probabil cel mai usor desert “ever” (vreodata) si cel mai gustos “ever”.

Ai nevoie de: 2 kg de mere, decojite fără samburi, zahăr pentru caramelizat şi tapetat formă de tort,  gem de prune (sau de care aveţi) pentru umplut merele,  margarină pentru a adauga peste mere.

Pandişpan: 3 ouă,  75 gr zahăr, 65 gr făină, un praf de sare, un praf de copt stins

Trebuie sa caramelizati zahărul dupa tipul tortului, dupa care adaugati merele şi il puneti la cuptor până in momentul in care merele incep sa se inmoaie.

In acest timp, nu uitati de pandispan, pe care il preparati astfe: gălbenuşurile se amesteca îndelung apăsând cu putere (pana cand e o masă omogenă și pufoasă) cu zahărul şi praful de sare, urmate de: praful de copt stins, făină şi albuşurile bătute spumă.

Apoi il puneti peste merele inmuiate din cuptor.

Se coace foarte repede, la 180 grade, deci sa fiti foarte atenti.

Dupa asta il puneti pe o farfurie si il mai puteti ornamenta cu niste cioco si frisca.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN