Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Daca va ingrasati considerabil, daca obositi foarte rapid, aveti exces de toxine în organism și/sau în alimentație ori în produsele cosmetice, inclusiv oamenii care locuiesc în regiuni poluate au astenia de primăvară. Exista insa un leac pentru toate acestea: ”pâinea albinelor”, păstura poarta deja titlu de superalimentul cu proprietăți miraculoase, ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
fondul de garantare a creditului rural fgcr-ifn-sa, fgcr-ifn-sa
Fondul de Garantare a Creditului Rural FGCR-IFN-SA s-a constituit în februarie 1994, potrivit Legii nr. 31/1990, ca o societate comercială pe acțiuni, în urma negocierilor Comisiei Comunității Europene și Guvernul României, reprezentat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, concretizând programul Comisiei Europene de sprijinire a procesului de privatizare a agriculturii ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

REȚETELE DRINKFOOD.ro: Prăjitura krem a la krem

Ingrediente blat:

Ingrediente crema de cacao:

Ingrediente glazura:

  • ¼ din crema de cacao
  • 1 lingurita cacao degresata
  • 1 lingurita ness

Cum se face blatu:

  • impartim albusurile de galbenusuri si le amestecam spuma cu un praf de sare, apoi pui usor indulcitorul pudra.
  • punem galbenusurile si esenta de rom, amestecand in continuare pana le incorporam.
  • din ceea ce rezulta, mai punem o budinca de cacao, incet, folosind o spatula sau tel, ca sa pastrati compozitia aerata.
  • Intr-un vas termorezistent sau o tava, dar, tapetate cu hartie de copt, adaugam ce a iesit si facem in asa fel incat totu sa fie la acelasi nivel, pentru a acoperi toata suprafata a vasului/ tavii.
  • ceea ce rezulta este indeajuns pentru un vas dreptunghiular cu o dimensiuni de 28/18 cm.
  • Se lasa la copt cum trebuie la cuptorul preincalzit la 180 grade cca. 20-25 min.

Cum se face crema:

  • impartim albusurile de galbenusuri.
  • mixam galbenusurile, cacao, amidonul, esenta de rom, aroma de ciocolata si indulcitorul intr-un vas antiaderent, inlocuind pe masura ce trece timpul prin adaugarea a 100 ml. din cantitatea laptelui rece si inainte de a o pune pe foc, acestea trebuie sa fie sigur omogenizate.
  • ceea ce mai ramane din acel 400 ml. lapte il incalzim (la mw sau pe foc).
  • usor punem laptele incalzit pana cand se omogenizeaza, il lasam la la foc mic, amestecand tot timpu acesta cu un tel pentru a nu se lipi crema.
  • dupa aceea crema se raceste si dupa ce se raceste mai adaugam la hidratat cele 2 foi de gelatina in lapte rece (sau apa).
  • Albusurile le amestecam spuma
  • Gelatina hidratata se topeste la bain – marie sau la mw doar cat sa se dilueze. Totusi nu fierbeti gelatina, pentru ca asta ar fi foarte prost
  • Dupa albusurile batute spuma punem gelatina topita si omogenizam lingura cu lingura crema de cacao deja racorita, folosind un mixer la viteza mica ori cu un tel.
  • Pentru a face prajitura nu mai este nevoie decat sa se captuseasca tava in care ati copt blatul cu folie de staniol sau folie alimentara, apoi punem blatul inca o data in ea, peste care sa adaugam si aducem la acelasi nivel suprafata crema de cacao.
  • Inainte de a pune crema peste blat putemretine ¼ din ea pentru a realiza o glazura cu care sa ornam prajitura.
  • deci, pentru glazura vom adauga in crema oprita cacao si ness, combinam cum trebuie si omogenizam, punem intr-un pos si ornam prajitura la suprafata, ori numai o turnam si o nivelam peste crema deja pusa pe blat.
  • pai si cam asta e tot, POFTA BUNA!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

One Thought on “REȚETELE DRINKFOOD.ro: Prăjitura krem a la krem

  1. Thanks, great information!writers help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN