Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Gogoşile din aluat congelat sunt pline de chimicale si ne pot face foarte mult rau, chiar daca sunteti un adevarat fan al gogosilor, ca mine, va trebuie sa renuntati la acest tip! Informatia a fost comunicata direct de catre APC România. Deci, vorbim despre gogosile din aluat congelat care prezinta in ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Telemeaua de Sibiu are, din acest moment, protecţia naţională a sistemelor din zona calităţii, potrivit legislaţiei europene şi naţionale, se arata intr-un comunicat in urma cu cateva zile, din partea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Denumirea înscrisa este protejată de orice alte practici folosite de producatori, care sa pacaleasca consumatorul ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Rețete de mâncare: RISOTTO ALLA MILANESE

Cat dureaza

  •  pana faci: 10 min
  •  pana gatesti: 35 min
  •  in total ai: 45 min

INGREDIENTE

  •  350 g orez (arborio, de preferat)
  •  1/2 linguriță șofran
  •  1 ceapă
  •  2 linguri de unt
  •  2 linguri ulei de măsline
  •  200 ml vin alb sec
  •  1 L supă de pui (fierbinte neapărat)
  •  100 g parmezan ras
  •  sare și piper după gust

La intrebarea cum…

Orezul este probabil unul dintre cele mai cunoscute si folosite alimente in regimul nostru. Asa ca, nu e de mirare ca italienii au reusit sa faca o adevarata capodobera din mancarea asta. Iar, ca in orice alta reteta de succes, exista acel “ceva” care schimba tot, gustul, aspectul, dar efectiv tot, iar in cazul nostru vorbim despre: șofran. Da, face preparatul foarte cremos și aromat: risotto alla milanese este numele lui. Uita-te si tu sa vezi cat de simplu e sa-l faci:

  1. Sotează, într-o tigaie mare, ceapa tocată, pentru cinci minute. Apoi pune orezul, amestecă asa bine cam 3-4 minute, lasa-l sa se aseze. Acuma vine șofranul peste supa de pui fierbinte.
  2. Desigur ca nu putem uita de vin, care se pune in tigaie si se amestecă bine. Adauga ceva “sare și piper la viata”, trebuie doar sa mai amesteci uneori, până in momentul in care orezul absoarbe vinul.
  3. Acuma supa de pui cu sofranul in interior se pune o parte peste orez, doar atat ca sa nu depaseasca stratul, amestecând asa pana in momentul in care orezul o absoarbe și pe ea. Fa din nou acelasi lucru, pana cand nu-ti mai ramane supa.
  4. Mai pune putin orez pe limba din cand in cand si opreste focul cand s-a fiert.. Mai ramane sa pui untul și parmezanul. Amestecă  cum trebuie si gata. Asta e tot!

Mai jos este si un video, daca crezi ca-ti e mai usor sa-l prepari astfel:

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN