Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
horticultura 70 de ani, usam
USAM La Aniversară: La mijlocul lunii octombrie 2018, la  București, un oraș din România (nu știu dacă îl știți sau măcar ați auzit de el) :) , dar mirific, a prins viață/adică a avut loc, (pre)cum zic comunicatele de presă, sărbătorirea a 70 de ani de excelență în educație și cercetare ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, grecia, peninsula halkidiki, sfântul munte athos
O  insulă din Grecia, mai precis din peninsula Halkidiki, dar aflată la intrarea în Sfântul Munte Athos, este cea mai nouă – și îndrăznesc să spun – cea mai surprizătoare intrare din outcoming. Ruși, sârbi, bulgari și români (re)constituie topul turiștilor care ajung la Ammouliani, dar – atenție – nu ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Produsele care ne distrug sănătatea

In articolul nostru de azi, dragii nostri cititiori de pe drinkfood.ro, Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne va spune despre acele produse (in afara de cele eco), care sunt bogate in chimicale. Acestea ne predispun la boli foarte grave, care pot duce la decesul persoanei care le consuma regulat.

  • Pateurile vegetale si mezelurile de post

Depasesc numar de 12 E-uri: crenvurstii vegetali, pateurile si salamul de soia, care, desigur, “put” de chimicale, intrucat producatorul urmareste propriul sau interes: sa inlocuiasca (cu orice pret) lipsa carnii, din care, de fapt, ar trebui sa si fie produsul. Imita, deci, gustul, mirosul si culoarea alimentului 100% sanatos. Acestea sunt doar cateva din cele pe care le folosesc astfel de producatori: otrăvuri, arome, stabilizatori, emulgatori, agenți de îngroșare, coloranți, alergeni și să nu uităm și de reziduurile de pesticide samd.

Iata si ce afectiuni pot dezvolta: fosfatii nu lasa calciul sa se prinda in oase, copii nu mai cresc corespunzator, osteoporoza, obezitatea, gumele pentru omogenizare nu pot fi digerate de tubul digestiv decat in 10 ani, apar gastrite, ulcere,ba chiar cancer (colono-rectal).

  • Pateul de ficat

Da, numai numele a ramas de acest produs. Ce ficat sa mai aiba azi, cand cele mai multe dintre producatori folosesc un procent de 15-25 % ficat de porc. Dar se mai baga si: slanina, sorici, faina alba de grau, proteina vegetala din soia, amidon din porumb, apa, sare iodata (dupa gust, fara specificarea cantitatii), zahar, carmin (colorant), gluten (agent alergen), nitrit de sodiu (E-250) drept conservant (potential cancerigen), E-uri pentru colorare din belsug si…cate si mai cate.

  • Crenvursti de pui

Crenvurstii de pui au 40% carne facuta mecanic, 60% apa si slanina. Prin urmare, am putea spune ca 10 kg de crenvursti au doar 4 kg de piept de pui. Carnea este smulsa de pe oase in mod mecanic, dupa care macinata bine si adaugata cu slanina, piele de pui, dupa care urmeaza adaugarea apei peste toate astea, precum si: condimente, amidon si soia.  Carminul confuza consumatorul, acesta crezand ca mananca un adevarat crenvursti. In fine, sunt imbracati in membrane, fierte si afumate. Tot ce mai ramane e sa fie trimis spre comercializare.

  • Branza topita cu cascaval

Branza topita cu cascaval de azi are numai 30% branza, restu mai e: apa si cascaval 23%, lapte praf degresat, amidon din cartof, unt, saruri de topire (E-452, E-339) – care blocheaza asimilarea corecta de calciu, magneziu si fier si, deci, are loc atrofierea oaselor. Mai sunt si alte ingrediente ca: corector de aciditate: carbonat de sodiu.

RESPECTATI MEREU CE ZICE DRINKFOOD.RO: SANATATEA E MAI IMPORTANTA CA TOATE, AVETI GRIJA DE EA SI STAY HEALTHY! NE VEDEM MAINE, CA DE OBICEI, INTR-UN NOU ARTICOL 🙂

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN