Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Micul dejun este cea mai importanta masa dintre toate cele 3 de pe parcursul zilelor. Asa ca, nu e de mirare de ce specialistii si ne recomanda sa nu sarim niciodata peste prima masa! Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi declara ca nu e niciunul dintre "trendurile" de azi: nu e vegetarian ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
USAMV BUCURESTI - > Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură" O VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ A avut loc între 7 - 9 iunie 2018, Bucureşti, România O VIAȚĂ pentru Agricultură. Ce ziceți? Merită? Cu siguranță că merită. La o ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, insula fericirii
AMMOULIANI, INSULA FERICIRII LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ: acestea sunt cuvintele-cheie! Ammouliani are toate șansele să fie considerată, de către turiști, ca o întruchipare a insulei fericirii. Liniște, siguranță, tot ce îți poți dori. O insulă care întruchipează Grecia eternă, chiar antică/patriarhală. Un alt avantaj:că nu este invadată de turiști. Deși are ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

O altă fabrică de zahăr a fost închisă!

Germanii de la Pfeifer & Langen au decis sa opreasca activitatea fabricii Zahărul Oradea, iar producția de zahăr preluata de alte fabrici din cadrul grupului, se arata in comunicatul firmei:

”Ultimele luni au adus schimbări semnificative ale mediului de reglementare european în industria zahărului, în special prin liberalizarea piețelor. Această reformă impusă de UE schimbă fundamental modelele de afaceri ale fiecărui jucător din piață și creează noi realități pentru industria europeană a zahărului. Noi credem că succesul viitor al companiilot care produc zahăr se va decide mai ales la nivel de performanță a portofoliului lor de produse, orientat spre o competitivitate din ce în ce mai ridicată”, au spus reprezentanții companiei.

Deci, productia de zahar de la Zahărul Oradea S.A se va muta la alte fabrici din grupul Pfeifer & Langen. De altfel, o alta persoana juridica noua a luat fiinta: Pfeifer & Langen România SRL, avand drept scop comercializarea produselor și strategiile de marketing al acestora privind piața locală.

”Prin acestă optimizare regională dorim să intensificăm utilizarea capacităților noastre de producție și să reducem costurile pentru clienții noștri. Transferul portofoliului de clienți de la Zahărul Oradea SA la Pfeifer & Langer România se va realiza în 2018 și nu va avea niciun impact asupra clienților noștri, produselor, mărcii sau condițiilor contractuale deja stabilite”, au mai mentionat oficiali producătorului.

Ultimele date ararta c a Zahărul Oradea a avut un an financiar destul de bun, inregistrand pe anul 2016 o cifră de afaceri de 351,77 de milioane de lei, adica majorat cu 17% in comparatie cu anul trecut, insa pierderile de 28,6 milioane de lei i-au tras putin jos.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN