Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
CRAMA HISTRIA, MIRACHIADA DE VARĂ, Turism la CRAMA HISTRIA, țărmul PONTULUI EUXIN, DEGUSTARE, ROSE
Turism la CRAMA HISTRIA: MIRACHIADA DE VARĂ Pe țărmul PONTULUI EUXIN, să te delectezi cu un ROSE Acum, că a venit vara, să tot mergi pe la Histria. Să vizitezi ruinele unei cetăți care a fost, cândva, măreață – și a dus buhul coloniilor grecești pe malul de la Pontus ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Curs pentru prepararea platourilor reci cu Lady Chef

Din moment ce cursantii care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO, acest lucru i-a motivat pe organizatori sa il continue si anul acesta. Acum, organizatorii s-au gandit sa aduca si lucruri noi alaturi de cel de-al doilea modul, cu si mai multe retete inovatoare de care, cu siguranta, nu stiati. Cu totii stim ca cea mai buna metoda de retinut este nu teoretic, ci practica, ceea ce este exact ce o sa faceti si dvs. la curs.

De semenea, cursul are in program 2 zile de pregătire, ele avand loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul vostru este Cornelia Ghișoi, care este singura si actuala Lady Chef a României, Cu siguranta deja acest lucru v-a starnit interesul (CLICK AICI PT A VEDEA CINE ESTE LADY CHEF). Datoria ei va fi de a va ajuta e voi sa preparati toate rețetele care va vor fi puse la dispozitie. Un fel de mentor provizoriu, daca vreti.

Sa nu uitati un lucru: la cursul de platouri reci veti invata sa faceti, asa cum spune si titulul, platouri de preparate reci: inceapand cu procurarea si folosirea ingredientelor si pana la amestecarea şi montarea lor pentru a arata frumos si ispititor. Ingredientele pe care va trebui sa le folositi sunt: legume, brânzeturi, carne, peşte (si altele din categorie), aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Foarte important in curs va fi si alimentaţia sănătoasa, alaturi de ingredientele potrivite.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN