Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
HIROMI si EDMAR CASTANEDA fac declaratii in premiera cu privire la aceasta speciala colaborare, e experienta muzicala intensa si extrem de surprinzatoare pentru toti cei care se vor gasi la Ateneul Roman pe data de 21 octombrie, incepand cu ora 20.00! “Cand am vazut-o pe Hiromi pentru prima oara, la ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Curs pentru prepararea platourilor reci cu Lady Chef

.

Din moment ce cursantii care au participat la cursul de preparate reci al PANGASTRO, acest lucru i-a motivat pe organizatori sa il continue si anul acesta. Acum, organizatorii s-au gandit sa aduca si lucruri noi alaturi de cel de-al doilea modul, cu si mai multe retete inovatoare de care, cu siguranta, nu stiati. Cu totii stim ca cea mai buna metoda de retinut este nu teoretic, ci practica, ceea ce este exact ce o sa faceti si dvs. la curs.

De semenea, cursul are in program 2 zile de pregătire, ele avand loc de pe 20-21 iulie 2017, în Tecuci. Formatorul vostru este Cornelia Ghișoi, care este singura si actuala Lady Chef a României, Cu siguranta deja acest lucru v-a starnit interesul (CLICK AICI PT A VEDEA CINE ESTE LADY CHEF). Datoria ei va fi de a va ajuta e voi sa preparati toate rețetele care va vor fi puse la dispozitie. Un fel de mentor provizoriu, daca vreti.

Sa nu uitati un lucru: la cursul de platouri reci veti invata sa faceti, asa cum spune si titulul, platouri de preparate reci: inceapand cu procurarea si folosirea ingredientelor si pana la amestecarea şi montarea lor pentru a arata frumos si ispititor. Ingredientele pe care va trebui sa le folositi sunt: legume, brânzeturi, carne, peşte (si altele din categorie), aluaturi, condimente, mirodenii, sosuri. Foarte important in curs va fi si alimentaţia sănătoasa, alaturi de ingredientele potrivite.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN