Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
PRIAevents, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei - conferința PRIA Agriculture, însoțită de Gala PRIA – Romanian Farmers – la a 3-a ediție în România - în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, ...
Read More
AVINCIS
Drojdia de bere este unul dintre cele mai bune revitalizante şi daca este consumata cum trebuie si des, atunci acesta chiar poate incetini procesul de îmbătrînire. Mare atentie! Drojdia nu se consuma altfel decat sub forma de extracte în care produsul este inactivat. Acest articol este numai informativ! Un continut ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta, destinatie pentru indragostiti
Malta, ca destinație turistică, poate fi citită în multe feluri. Unii pot vedea în ea o destinație pentru familiile cu mulți copii, alții o pot aprecia ca un loc pentru oamenii singuri. Ea se pretează perfect la toate acestea. Poate fi ca un tricou simplu, care se lasă purtat la ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Untul Kerrygold, un brand irlandez de succes

Cel mai important produs, care a devenit un adevarat brand, al Serpico Trading este Untul Kerrygold. Ca sa nu mai vorbim de calitatea recunoscuta in toata Europa din categoria lactate (si asta de 4 ani deja), si nu numai (ci si din tara noastra, din industria FMGG).

Nu spunem degeaba ca Untul Kerrygold a devenit un adevarat brand, fiind dublat de traditia foarte lunga a acestuia, inca din anul lui 1962, cand a fost pentru intaia data scos pe piata în Anglia. De aceea, calitatea ei superioara vine de la laptele vacilor crescute pe campiile fara sfarsit ale Irlandei, dar si de calitatea inalta aerului (departe de poluarea marilor metropole).

Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem si zona avantajoasa de care beneficiaza compania, mai exact de climatul temperat al Irlandei, care duce la dezvoltarea corecta si rapida a ierbii:

„La baza produselor Kerrygold stă laptele proaspăt şi gustos, responsabil pentru gustul unic, culoarea aurie şi textura delicată cu care ne-am obişnuit. Culoarea galbenă se datorează beta-carotenului, care este produs de vacile hrănite numai cu iarbă. Termenul internaţional pentru perioada lungă de hrănire numai cu iarbă este „grass fed”.

“Este dovedit ştiinţific că beta-carotenul aduce o serie de  benefcii organismului contribuind la stimularea sistemului imunitar si la prevenirea bolilor cardio-vasculare”, a mai adaugat Bogdan Costin, Marketing Manager, Serpico.

Gama Kerrygold este foarte bogata, cu gusturi dintre cele mai bune, intr-o combinatie de: unt sărat şi dulce 82% grăsime (200 gr) ambalat intr-un mod ce ne aduce aminte de vremurile din trecut, unt cu sare de mare putin peste 80% grasime (150 gr) introduse in caserole de plastic, unt cu usturoi şi ierburi 70% grăsime (150 gr) unt nesărat tot putin peste 80% grăsime + amestecuri tartinabile.

Cele din urma dau si ele dovada de aceeasi complexitate si longeviva reteta de succes a companiei: amestecul tartinabil nesărat adaugata cu ulei de răpită (nesupus hidrogenului si cu putin peste 50% acizi graşi monosaturaţi, acid oleic, acid linoleic, acizi saturaţi – in special omega 3 şi omega 6) gasite la 150 g – 250 g + (desigur) amestecul tartinabil cu cristale fine de sare de mare, tot la aceeasi cantitate.

„Datorită conţinutului mare de acizi graşi nesaturaţi, untul Kerrygold este tartinabil şi cremos.  La capitolul inovaţii ale gustului se poate înscrie cu succes untul cu usturoi şi ierburi”, ne explica Bogdan Costin, Marketing Manager, Serpico.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN