Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
agriculture for life, life for agriculture, artă, știință și viață, universităţii de știinţe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamvb
AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE: *Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București"Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură"a avut loc între 8 și 10 iunie 2017, la Bucureşti Dacă e iunie, atunci e o nouă ediție pe tema AGRICULTURĂ PENTRU VIAȚĂ, VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ. Am ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cafeaua băuta mai târziu, dăunătoare!

In ultimul articol am vorbit despre primele 3 mituri despre cafeaua care ne pot dauna corpului nostru si asta fara sa ne dam seama. Oricare dintre noi putem gresi, dar este important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea (CLCIK AICI PT A VEDEA PRIMUL ARTICOL). De asemenea, puteti vedea si beneficiile cafelei, care sunt ele?  ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

4. Stop bautul cafelei in cantitati exagerate: Toti stim vorba aia a bunicii sau a mamicii noastre…”orice in exces, dauneaza”, parca si aud cuvintele lor…asa…intr-o ceata 🙂 Normal ar fi sa bem 225 de ml, dar…iarasi, cine face asta? Totusi…vreau sa raman sanatos…O cantitate mai mare de 225 face rau organismului, in special in randul diabeticilor, cei anxiosi ori care au reflux gastroesofagian.

5. Zahar cu polonicul in cafea: Parca ironic, cel mai mare beneficiu al cafelei este ca mentine un nivel optim de de zahăr in sânge şi scade riscul dezvoltarii diabetului de tip 2, datorita antioxidantilor. Daca exageram cantitatea pusa in zahar, e clar, produce efectul invers!

6. Cafeaua trebuie bauta pe loc: Bine, poate nu chiar pe loc, dar cel putin in acel moment. Daca stam prea mult cu o cafea, de genul catorva ore bune, atunci nu e bine. In timpul in care tu te gandesti la altceva, aciditatea cafelei devine mai mare, care dezvolta (tie) arsuri gastrice şi indifestiei, alaturi de smalţul dinţilor.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN