Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

cazare la bolovanu
UN LOC DE CAZARE LA BOLOVANU Este, încă, în lucru o pensiune unde să poți pune capul jos (peste noapte) la Sâmburești, când mergi la degustările VINARTE Sâmbureștiul este, deocamdată, doar o simplă destinație rurală. Dar se dezvoltă. Și se dezvoltă bine. Nici nu se putea altfel, pentru că VINARTE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Întrebări și răspunsuri INTERVIU/DUPONT/PIONEER MARIA CÂRJA: Hibrizii de porumb  produc și în condiții de secetă pedologică și arșiță atmosferică Cât de important se dovedește MATERIALUL SĂDITOR în general? Care este rolul semințelor, cât de importante sunt ele? Întrebări simple, dar fundamentale, pe care special le-am pus noi, redacția, așa rudimentare, ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cafeaua băuta mai târziu, dăunătoare!

In ultimul articol am vorbit despre primele 3 mituri despre cafeaua care ne pot dauna corpului nostru si asta fara sa ne dam seama. Oricare dintre noi putem gresi, dar este important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea (CLCIK AICI PT A VEDEA PRIMUL ARTICOL). De asemenea, puteti vedea si beneficiile cafelei, care sunt ele?  ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

4. Stop bautul cafelei in cantitati exagerate: Toti stim vorba aia a bunicii sau a mamicii noastre…”orice in exces, dauneaza”, parca si aud cuvintele lor…asa…intr-o ceata 🙂 Normal ar fi sa bem 225 de ml, dar…iarasi, cine face asta? Totusi…vreau sa raman sanatos…O cantitate mai mare de 225 face rau organismului, in special in randul diabeticilor, cei anxiosi ori care au reflux gastroesofagian.

5. Zahar cu polonicul in cafea: Parca ironic, cel mai mare beneficiu al cafelei este ca mentine un nivel optim de de zahăr in sânge şi scade riscul dezvoltarii diabetului de tip 2, datorita antioxidantilor. Daca exageram cantitatea pusa in zahar, e clar, produce efectul invers!

6. Cafeaua trebuie bauta pe loc: Bine, poate nu chiar pe loc, dar cel putin in acel moment. Daca stam prea mult cu o cafea, de genul catorva ore bune, atunci nu e bine. In timpul in care tu te gandesti la altceva, aciditatea cafelei devine mai mare, care dezvolta (tie) arsuri gastrice şi indifestiei, alaturi de smalţul dinţilor.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN