Alira.ro | Datini de vin Iubesc Vinul Romanesc
O mare companie franceza, Lactalis, a intrat intr-un scandal imens (din care abia ca se vor mai putea scoate), in care firma a fost acuzata ca eliberase pe piata locala lapte praf contaminat (in urma testelor) cu salmonella. Tot acestia sunt numarul 1 pe piata locala de lactate după ce ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Datorita scumpirii anumitor produse, ca oua, carne si produse lactate, Consiliul Concurenței a fost sesizat de MADR. De asemenea, semnificativ este si faptul ca analizele Ministerului Agriculturii nu au dus la concluzia unor cresteri importante de prețuri, instituția neavand nicio modalitate la indemana (sau imputernicire de lege) care sa-i permita ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cafeaua este dăunătoare, dacă nu respectăm câteva reguli

Care sunt cele mai cunoscute mituri despre cafea? Despre acele beneficii pe care le ofera cafeaua, nimeni nu le contesta, nici chiar cele care dauneaza, dar in cantitati mici. Dar exista unele greseli pe care oricare dintre noi le putem face, cand ne bem cafeaua noastra de zi cu zi, fara sa ne dam seama. Iata care sunt ele. 3 acum, 3 in stirea de maine. ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

1. Cafeaua macinata: cati dintre noi bem cafea macinata? Sau, mai bine zis, DEJA macinata, pentru ca majoritatea – chiar si eu, fir-ar acum va trebui sa-mi schimb stilul 🙁  – cumparam cafeaua astfel. In realitate, specialistii, sau chimistii mai exact, ne atentioneaza ca acest tip de cafeaua nu ne-ar ajuta sa rezistam stresului de zi cu zi. De fapt, radicalii liberi produc exact efectul opus, un stres oxidativ, dar şi multe inflamaţii în corp.

2. Aceeasi cafea si acelasi ambalaj: Un lucru care ar parea la prima vedere o banalitate si anume pastrarea cafelei in ambalajul ei initial. Normal, ar trebui sa-l scoatem si sa-l tinem in obiecte etanse. Aerul afecteaza insusirile cafelei, mai ales in cresterea antioxidanţilor din organism.

3. Cafeaua de ora 7: Daca beti cafea la astfel de ore, atat de devreme, atunci nu faceti bine (inclusiv eu, iarasi, cica ar trebui sa-mi schimb stilul…oh). Medicinii ne spun ca o cana de cafeaua ar trebui consumata intre orele 10 şi 12 dimineaţa, cand nivelul de cortizol din corp este foarte redus şi, astfel, suntem constransi de psihic sa bem ceva ce ne ofera energie instant. Cafeaua de la ora 7 = 0 efecte.

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN