Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
CRAMA HISTRIA, MIRACHIADA DE VARĂ, Turism la CRAMA HISTRIA, țărmul PONTULUI EUXIN, DEGUSTARE, ROSE
Turism la CRAMA HISTRIA: MIRACHIADA DE VARĂ Pe țărmul PONTULUI EUXIN, să te delectezi cu un ROSE Acum, că a venit vara, să tot mergi pe la Histria. Să vizitezi ruinele unei cetăți care a fost, cândva, măreață – și a dus buhul coloniilor grecești pe malul de la Pontus ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cafeaua este dăunătoare, dacă nu respectăm câteva reguli

Care sunt cele mai cunoscute mituri despre cafea? Despre acele beneficii pe care le ofera cafeaua, nimeni nu le contesta, nici chiar cele care dauneaza, dar in cantitati mici. Dar exista unele greseli pe care oricare dintre noi le putem face, cand ne bem cafeaua noastra de zi cu zi, fara sa ne dam seama. Iata care sunt ele. 3 acum, 3 in stirea de maine. ( CLICK AICI PT A VEDEA BENEFICIILE CAFELEI )

1. Cafeaua macinata: cati dintre noi bem cafea macinata? Sau, mai bine zis, DEJA macinata, pentru ca majoritatea – chiar si eu, fir-ar acum va trebui sa-mi schimb stilul 🙁  – cumparam cafeaua astfel. In realitate, specialistii, sau chimistii mai exact, ne atentioneaza ca acest tip de cafeaua nu ne-ar ajuta sa rezistam stresului de zi cu zi. De fapt, radicalii liberi produc exact efectul opus, un stres oxidativ, dar şi multe inflamaţii în corp.

2. Aceeasi cafea si acelasi ambalaj: Un lucru care ar parea la prima vedere o banalitate si anume pastrarea cafelei in ambalajul ei initial. Normal, ar trebui sa-l scoatem si sa-l tinem in obiecte etanse. Aerul afecteaza insusirile cafelei, mai ales in cresterea antioxidanţilor din organism.

3. Cafeaua de ora 7: Daca beti cafea la astfel de ore, atat de devreme, atunci nu faceti bine (inclusiv eu, iarasi, cica ar trebui sa-mi schimb stilul…oh). Medicinii ne spun ca o cana de cafeaua ar trebui consumata intre orele 10 şi 12 dimineaţa, cand nivelul de cortizol din corp este foarte redus şi, astfel, suntem constransi de psihic sa bem ceva ce ne ofera energie instant. Cafeaua de la ora 7 = 0 efecte.

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN