Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Te gandesti deja ce faci de Craciun? Adica, bine, sa nu ne grabim, aveti dreptate, abia suntem in septembrie! Dar, totusi, cele mai reusite evenimente sunt cele organizate din timp, nu e asa? Mai ales astfel de momente ca acestea. Daca te gandesti la un Craciun amuzant, cu o atmosfera ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Bere reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare + mituri

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA) Acuma, iata si ultimele 2 beneficii ale berii.

Reduce riscul aparitiei de boli cardiovasculare

Beti bere! Moderat, desigur! 🙂

Este foarte important efectul sus-mentionat, pentru ca afectiunile cardiovasculare au cele mai mari rate de mortalitate de pe glob, iar tocmia de aceea, multi oameni de stiinta se axeaza mai mult pe gasirea unor rezolvari la aceste probleme.

Ce se intampla de fapt e ca, in urma consumul de bere, nivelul de HDL colesterol este mai mare (aici foarte benefica este si protectia anti-ateroscleroza), ca un efect al cauzei reducerii nivelului homocisteinei, dar si cel de antiagregant.

Si desigur, cum altfel am putea incheia articolul nostru, daca nu cu cateva mituri despre bere…

  • „daca berea are o culoare inchisa, atunci inseamna ca berea este alcatuita din multe calorii, dar si ca are un cotinut mai mare de alcool”

Nu are nici o singura legatura. Am mai vorbit despre asta si in numeroase alte articole ale noastre, cu precadere in cel despre fabricarea berii (procesul magic de fabricare a berii – click aici). Continutul de alcool din bere este un produs al duratei de prajire a cerealelor. Prin urmare, pe aceleasi rationament, nici berea neagra nu poate sa aiba mai multe calorii fata de blondă (desi exista si mici exceptii).

  • „Siliciul din bere nu este benefic” 

In primul rand ca cele mai semnificative locuri din care se obtine siliciul sunt cerealele si apa, pentru ca ele au cel mai mare grad de asimilare. Tocmai de asta, din start, negam o astfel de afirmatie falsa, pentru ca berea in sine este alcatuita din siliciu.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN