Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

Sint cateva alimente care au o functie foarte importanta pentru corp si fara de care acesta nu ar putea "merge" corect. Are legatura cu metabolismul, procesele de constructie, ajuta la crestere, inmultire si o mai buna insusire a vitaminelor si mineralelor.  Daca v-as intreba acum care-s principalele alimente din care ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
maria cârja, dupont, pioneer, hibrizii de porumb aquamax
MARIA CÂRJA: Hibrizii de porumb  produc și în condiții de secetă pedologică și arșiță atmosferică Cât de important se dovedește MATERIALUL SĂDITOR în general? Care este rolul semințelor, cât de importante sunt ele? Întrebări simple, dar fundamentale, pe care special le-am pus noi, redacția, așa rudimentare, doamnei Maria Cârja. Tocmai ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Bere reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare + mituri

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA) Acuma, iata si ultimele 2 beneficii ale berii.

Reduce riscul aparitiei de boli cardiovasculare

Beti bere! Moderat, desigur! 🙂

Este foarte important efectul sus-mentionat, pentru ca afectiunile cardiovasculare au cele mai mari rate de mortalitate de pe glob, iar tocmia de aceea, multi oameni de stiinta se axeaza mai mult pe gasirea unor rezolvari la aceste probleme.

Ce se intampla de fapt e ca, in urma consumul de bere, nivelul de HDL colesterol este mai mare (aici foarte benefica este si protectia anti-ateroscleroza), ca un efect al cauzei reducerii nivelului homocisteinei, dar si cel de antiagregant.

Si desigur, cum altfel am putea incheia articolul nostru, daca nu cu cateva mituri despre bere…

  • „daca berea are o culoare inchisa, atunci inseamna ca berea este alcatuita din multe calorii, dar si ca are un cotinut mai mare de alcool”

Nu are nici o singura legatura. Am mai vorbit despre asta si in numeroase alte articole ale noastre, cu precadere in cel despre fabricarea berii (procesul magic de fabricare a berii – click aici). Continutul de alcool din bere este un produs al duratei de prajire a cerealelor. Prin urmare, pe aceleasi rationament, nici berea neagra nu poate sa aiba mai multe calorii fata de blondă (desi exista si mici exceptii).

  • „Siliciul din bere nu este benefic” 

In primul rand ca cele mai semnificative locuri din care se obtine siliciul sunt cerealele si apa, pentru ca ele au cel mai mare grad de asimilare. Tocmai de asta, din start, negam o astfel de afirmatie falsa, pentru ca berea in sine este alcatuita din siliciu.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN