Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
CRAMA HISTRIA, MIRACHIADA DE VARĂ, Turism la CRAMA HISTRIA, țărmul PONTULUI EUXIN, DEGUSTARE, ROSE
Turism la CRAMA HISTRIA: MIRACHIADA DE VARĂ Pe țărmul PONTULUI EUXIN, să te delectezi cu un ROSE Acum, că a venit vara, să tot mergi pe la Histria. Să vizitezi ruinele unei cetăți care a fost, cândva, măreață – și a dus buhul coloniilor grecești pe malul de la Pontus ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Berea reduce riscul de apariție a diabetului zaharat!

In ultimul articol am vorbit despre  primele doua beneficii ale consumului de bere, dar am facut si o scurta prezentare cu privire la continutul berii, asa ca va sfatuim, daca doriti, sa vedeti si articolele de dinainte acestuia (CLICK AICI PT A VEDEA)

Diabet zaharat tip II

Acest beneficiu al berii se refera in special in cazul tarilor deja dezvoltate economic, dar, desigur, se refera si la cele mai putin dezvoltate. Asta pentru ca diabetul zaharat II in aceste tari a inregistrat o majorare in cazurile intalnite, care este, de altfel, si foarte grava, deoarece poate duce la infact miocardic, polineuropatie, insuficienta renala sau orbire.

Daca vreti sa preveniti riscul de a face diabet zaharat, atunci ar fi bine sa incepeti sa includeti consumul de bere rezonabil in stilul dvs. de viata, pentru ca poate poate reduce cu mai bine de 30%, cu toate ca modul in care si actioneaza sus-mentionatul efect nu este bine cunoscut de cercetatori.

Protejeaza oasele

Am mai mentionat si inainte de siliciul pe care berea o contine, dar si de calciu si fosfor. Este recomandat in acest al doilea caz, pentru ca trupul nostru reuseste sa asimileze substantele intr-un mod simplu; ca si apa, berea are un continut important de siliciu.

Este anti aging

Si, pentru doamne mai ales, este anti aging! Probabil este cel mai cunoscut beneficiu al berii dintre toate. Da, berea amana procesul de imbatranire, care produce apoptoza si moarte celulara. Chestia nu e ca nu e ceva natural, ci ca procesul poate fi amanat, conteaza viteza cu care se produce imbatranirea. Radicalii liberi sunt molecule care ranesc si distrug celula, in final.

Antioxidantii se lipesc de aceste molecule “rele” si protejeaza la nivelul celular trupul. Utlimele date au inceput sa scoata la iveala ca fructele de padure, arme redutabile anti-radicali liberi, cresc si mai mult beneficiul antioxidant si anti-aging daca se consuma rezonabil alcool.

Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/05/16/cum-sa-faci-bere-bruna/

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN