Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
prince matei, prince mircea și soare, geniul uman, sergio faleschini, vinarte, cetățean italian
GENIUL UMAN A FĂCUT TOATE ACESTEA POSIBILE A fost o adevărată revoluție, la nivelul pieței românești și chiar la nivelul celei internaționale. În ediția anterioară de revistă, am publicat partea întâia a unui interviu (în serial), din care acum vă oferim a doua parte. Precizăm că interviul a fost preluat ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

BERE DE CASĂ

Tocmai in ziua de ieri am terminat ultimul articol al nostru despre modul magic de facere a berii (CLICK AICI PT A VEDEA). Cu ocazia aceasta, in urmatoarele doua articole m-am gandit sa vorbim despre cum sa faceti si voi bere. Pana la urma, de ce nu? De ce sa nu puteti face, daca vreti si puteti? Prin urmare, haideti sa continuam pe acelasi subiect articolele noastre:

Prima reteta
Mai intai, trebuie sa luati un obiect in care puteti turna 20 l. In acest vas, adaugati, prima data, 16 l de apa de izvor (dar poate si alta, desi este mai recomandat astfel), apoi puneti 500 gr de zahar, 240 de gr de orz prajit si, in final, 50 gr. de flori de hamei, ori, o alta optiune este si conul de hamei.
In al doilea pas, trebuie sa lasati ceva deasupra vasului sau obiectului respectiv si lasati asa sa fiarba timp de doua ore.
Dupa ce ati lasat sa fiarba mai mult timp, urmeaza strecurarea cu ajutorul unui tifon lichidul format. Acuma lasati-l afara pana se raceste, mai puneti 30 gr drojdie de bere, dar, atentie, sa fie calup si sa fie tocat bine inainte. In acest punct, incepeti sa amestecati bine tot.
Lasa totul deoparte o zi intreaga.
Urmatoarea zi incepi sa pui berea in recipiente de 0,5 l, tot cu ajutorul unei palnii si prin cateva staturi de tifon. Atentie sa nu se tulbure. Cel mai bien ar fi sa nu torni in recipient pana cand acesta e plin, lasa cativa centimetri liberi.
Si dupa aceasta operatie, bagati in recipiente dopuri sau capsule, dupa care asezati-le in lighean (sau ceva asemanator cu acesta), cu dopul orientat in jos.
De asemenea nu uitati ca recipientele sa fie lasate undeva in pivinita sau intr-un spatiu racaros (dar sa nu fie frig rau) si puneti-l acolo in jur de o saptamana.
PRESUPUNAND ca a trecut perioada necesara de atunci, va duceti rapid in pivinita si bagati o bere rapid, ca sa vedeti si voi munca voastra! 😀
Alte articole despre bere:

http://beeruniversity.ro/2017/04/10/berea-lupta-cu-diabetul-si-cancerul/

http://topwines.ro/?p=9345&preview=true

http://topbrands.com.ro/motivele-pentru-care-chiar-ar-trebui-sa-incluzi-berea-in-dieta-ta/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN