Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
prince matei, prince mircea și soare, geniul uman, sergio faleschini, vinarte, cetățean italian
GENIUL UMAN A FĂCUT TOATE ACESTEA POSIBILE A fost o adevărată revoluție, la nivelul pieței românești și chiar la nivelul celei internaționale. În ediția anterioară de revistă, am publicat partea întâia a unui interviu (în serial), din care acum vă oferim a doua parte. Precizăm că interviul a fost preluat ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

(2) Se apropie VARA și ar trebui să bem bere! De ce?

In articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre 2 elemente nu atat de cunoscute ale berii, care este benefica pentru sanatatea corpului nostru. Iata in urmatorul si celalate 3.

Nu comandati oricum berea!

La intrebarea daca e mai buna berea bruna sau blonda, noi va atentionam ca, ne aminteste conf. dr. Corina Zugravu, lector universitar la Catedra de Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucureşti urmatoarele:

  • berea brună are o cantitate de alcool mult mai ridicata ca cea blonda, avand posibilitatea sa treaca chiar si de 8%, cum, pe de alta parte, contine si multi antioxidanţi.
  • berea blondă insa, imi e greu sa-mi imaginez ca ar putea trece de 5%. Totodata, nu ar trebui sa uitam si de cantiatea de fier din berea brună, care este un rezultat al malţului şi hameiului din interior, dar si modalitatile ei de fabricare

Nu trebuie sa exagerati!

Sa nu uitam si de partea in care nu trebuie sa exageram. Mai ales ca, in caz contrat, ea ar putea produce destule probleme ce tin de sănătatea corpului nostru: pierderi de memorie, leziuni hepatice, boli cardiovasculare, osteoporoză, afecţiuni pancreatice. Dar in cantitati mai mari, cum ar fi de cativa litri, acest lucru ar putea duce si la formarea cancerului.

De asemenea

E important de retinut ca noi nu referim in cele doua articole facute de noi la femeile gravide, carora, cu siguranta, dupa cum prea bine stiti nu li se recomanda consumul de bere, la fel si dupa nasterea copilului, cand alăptează, dar nici oamenilor care prezinta boli hepatice, pancreatice, diabet sau gută.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/20/lifestyle-se-apropie-vara-si-ar-trebui-sa-bem-bere-de-ce/

http://beeruniversity.ro/2016/12/15/hai-sa-punem-intrebarea-ce-rol-are-berea-in-viata-noastra/

http://beeruniversity.ro/2016/11/30/una-dintre-berile-bune-ale-lumii/

http://beeruniversity.ro/2016/11/26/cine-ne-controleaza-piata-berii-din-romania-gigantii-vs-hamsiile/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN