Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Pentru a ne permite nouă înşine să fim cu adevărat în contact cu locul şi cu situaţia în care ne aflăm deja, trebuie să „punem pe pauză” experienţa noastră un timp îndeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent să ne patrundă şi să ajungem să-l cunoaştem şi să-l înţelegem ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

(2) Se apropie VARA și ar trebui să bem bere! De ce?

.

In articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre 2 elemente nu atat de cunoscute ale berii, care este benefica pentru sanatatea corpului nostru. Iata in urmatorul si celalate 3.

Nu comandati oricum berea!

La intrebarea daca e mai buna berea bruna sau blonda, noi va atentionam ca, ne aminteste conf. dr. Corina Zugravu, lector universitar la Catedra de Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucureşti urmatoarele:

  • berea brună are o cantitate de alcool mult mai ridicata ca cea blonda, avand posibilitatea sa treaca chiar si de 8%, cum, pe de alta parte, contine si multi antioxidanţi.
  • berea blondă insa, imi e greu sa-mi imaginez ca ar putea trece de 5%. Totodata, nu ar trebui sa uitam si de cantiatea de fier din berea brună, care este un rezultat al malţului şi hameiului din interior, dar si modalitatile ei de fabricare

Nu trebuie sa exagerati!

Sa nu uitam si de partea in care nu trebuie sa exageram. Mai ales ca, in caz contrat, ea ar putea produce destule probleme ce tin de sănătatea corpului nostru: pierderi de memorie, leziuni hepatice, boli cardiovasculare, osteoporoză, afecţiuni pancreatice. Dar in cantitati mai mari, cum ar fi de cativa litri, acest lucru ar putea duce si la formarea cancerului.

De asemenea

E important de retinut ca noi nu referim in cele doua articole facute de noi la femeile gravide, carora, cu siguranta, dupa cum prea bine stiti nu li se recomanda consumul de bere, la fel si dupa nasterea copilului, cand alăptează, dar nici oamenilor care prezinta boli hepatice, pancreatice, diabet sau gută.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/20/lifestyle-se-apropie-vara-si-ar-trebui-sa-bem-bere-de-ce/

http://beeruniversity.ro/2016/12/15/hai-sa-punem-intrebarea-ce-rol-are-berea-in-viata-noastra/

http://beeruniversity.ro/2016/11/30/una-dintre-berile-bune-ale-lumii/

http://beeruniversity.ro/2016/11/26/cine-ne-controleaza-piata-berii-din-romania-gigantii-vs-hamsiile/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN