Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

ammouliani, insula fericirii
AMMOULIANI, INSULA FERICIRII LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ: acestea sunt cuvintele-cheie! Ammouliani are toate șansele să fie considerată, de către turiști, ca o întruchipare a insulei fericirii. Liniște, siguranță, tot ce îți poți dori. O insulă care întruchipează Grecia eternă, chiar antică/patriarhală. Un alt avantaj:că nu este invadată de turiști. Deși are ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
USAMV BUCURESTI - > Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București "Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură" O VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ A avut loc între 7 - 9 iunie 2018, Bucureşti, România O VIAȚĂ pentru Agricultură. Ce ziceți? Merită? Cu siguranță că merită. La o ...
Read More
AVINCIS
În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul Albacher, care a fost fabricat in una dintre cele mai de calitate fabrici de bere din lume, la Sebeș-Lancrăm, conform unei rețete tradiționale care utilizeaza ingrediente 100% naturale. O bere cu adevarat nepasteurizata Albacher face ...
Read More
MALTA TRAVEL
ammouliani, insula fericirii
AMMOULIANI, INSULA FERICIRII LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ: acestea sunt cuvintele-cheie! Ammouliani are toate șansele să fie considerată, de către turiști, ca o întruchipare a insulei fericirii. Liniște, siguranță, tot ce îți poți dori. O insulă care întruchipează Grecia eternă, chiar antică/patriarhală. Un alt avantaj:că nu este invadată de turiști. Deși are ...
Read More
Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti Brosura Admitere 2018 la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti indagra-food.ro expodrink.ro
casa-anca.ro

Alte metode anti-mahmureală!

Daca in articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) ati vazut cate 2-3 sfaturi de mahmureala, adica cum sa scapi daca esti beat turta si ai serviciu maine (sau orice altceva), aici vom adauga ceva mai multe sfaturi, asta pentru ca sunt si eu bun la suflet si stiu cum e sa te chinui. “wink”

Intrebarea e: Vad bine imaginea asta?

4. Racitura ma! Ba, sa nu va mai prind ca spuneti “PIFTIE”, da? Corect e: racitura ma, ca moldovenii spun asa si probabil ca si de acolo vine. A da, inca un lucru, sa fie de cocos sau gasca, curca, gaina, astea sunt cele mai bune! Cred ca am sa ma duc si eu sa-mi fac una, imi faceti pofta (sau imi fac singur?). Sa stiti ca trebuie sa aiba multa zeama si un sos rezonabil de hrean, inrosit de sfecla. Ba mai mult, trebuie sa fiarba racitura asta, mama ei, ca de asta vrei sa te faci bine.

5. Ciorba rece, adica, adica neincalzita, ma! Pentru noi astia mai tineri, e mai ciudat, n-o zic, dar sa stiti ce buna rau (pentru mahmureala, nu pentru papile, sa ne intelegem). Astfel (cum incepem si la retete) se ia un litru de zeamă de varză (nu ma lua cu “unde gasesc eu ma litrul, ca-l gasesti”) sau poti incerca si cu un bors de altfel, apoi se adauga ceapa razuita, morcov ras, ţelină tocată mărunţel, hrean bucăţele mici , boia, sare, piper, ardei murat iute. ohoo, si sa vezi la sfarsit, cum se duce ea pe gat! Ihiii!

6. Aaa da, si poate ar fi bine sa beti si niste bere mai de la racoare, asa, ca sa va fac viata mai buna! Stati ma, ho, ca nu s-a terminat articolul! Sau ba?

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/06/cum-scap-de-mahmureala-cand-se-misca-camera-cu-mine/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN