Alira.ro | Datini de vinSalonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
Pentru a ne permite nouă înşine să fim cu adevărat în contact cu locul şi cu situaţia în care ne aflăm deja, trebuie să „punem pe pauză” experienţa noastră un timp îndeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent să ne patrundă şi să ajungem să-l cunoaştem şi să-l înţelegem ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In sfarsit, ne intrebam daca se stia sau nu despre acest DUBLU STANDARD AL ALIMENTELOR. Dar haideti sa urmarim si declaratiile oficialilor, celor din Comisia Europeana, dar si demintarilor si functionarilor publici care lucreaza/lucrau in Guvern, respectiv Parlament. Aceasta este cea de-a treia parte a articolului, >>CEA DE-A DOUA PARTE ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
Am pregatit pentru tine o super oferta, extrem de rara de la FlyDubai pentru foarte multe vacante exotice. Mai exact sunt urmatoarele: ETIOPIA, Oman, Zanzibar, Dar Es Salaam, Maldive, Sri Lanka, Nepal si Emiratele Arabe Unite. Mai jos sunt toate promotiile si perioadele corespunzatoare ofertelor! ATENTIE TOTUSI, ca-ntotdeauna perioadele sunt ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Alte metode anti-mahmureală!

.

Daca in articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) ati vazut cate 2-3 sfaturi de mahmureala, adica cum sa scapi daca esti beat turta si ai serviciu maine (sau orice altceva), aici vom adauga ceva mai multe sfaturi, asta pentru ca sunt si eu bun la suflet si stiu cum e sa te chinui. “wink”

Intrebarea e: Vad bine imaginea asta?

4. Racitura ma! Ba, sa nu va mai prind ca spuneti “PIFTIE”, da? Corect e: racitura ma, ca moldovenii spun asa si probabil ca si de acolo vine. A da, inca un lucru, sa fie de cocos sau gasca, curca, gaina, astea sunt cele mai bune! Cred ca am sa ma duc si eu sa-mi fac una, imi faceti pofta (sau imi fac singur?). Sa stiti ca trebuie sa aiba multa zeama si un sos rezonabil de hrean, inrosit de sfecla. Ba mai mult, trebuie sa fiarba racitura asta, mama ei, ca de asta vrei sa te faci bine.

5. Ciorba rece, adica, adica neincalzita, ma! Pentru noi astia mai tineri, e mai ciudat, n-o zic, dar sa stiti ce buna rau (pentru mahmureala, nu pentru papile, sa ne intelegem). Astfel (cum incepem si la retete) se ia un litru de zeamă de varză (nu ma lua cu “unde gasesc eu ma litrul, ca-l gasesti”) sau poti incerca si cu un bors de altfel, apoi se adauga ceapa razuita, morcov ras, ţelină tocată mărunţel, hrean bucăţele mici , boia, sare, piper, ardei murat iute. ohoo, si sa vezi la sfarsit, cum se duce ea pe gat! Ihiii!

6. Aaa da, si poate ar fi bine sa beti si niste bere mai de la racoare, asa, ca sa va fac viata mai buna! Stati ma, ho, ca nu s-a terminat articolul! Sau ba?

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/06/cum-scap-de-mahmureala-cand-se-misca-camera-cu-mine/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN