Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

cazare la bolovanu
UN LOC DE CAZARE LA BOLOVANU Este, încă, în lucru o pensiune unde să poți pune capul jos (peste noapte) la Sâmburești, când mergi la degustările VINARTE Sâmbureștiul este, deocamdată, doar o simplă destinație rurală. Dar se dezvoltă. Și se dezvoltă bine. Nici nu se putea altfel, pentru că VINARTE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Întrebări și răspunsuri INTERVIU/DUPONT/PIONEER MARIA CÂRJA: Hibrizii de porumb  produc și în condiții de secetă pedologică și arșiță atmosferică Cât de important se dovedește MATERIALUL SĂDITOR în general? Care este rolul semințelor, cât de importante sunt ele? Întrebări simple, dar fundamentale, pe care special le-am pus noi, redacția, așa rudimentare, ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Alte metode anti-mahmureală!

Daca in articolul precedent (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) ati vazut cate 2-3 sfaturi de mahmureala, adica cum sa scapi daca esti beat turta si ai serviciu maine (sau orice altceva), aici vom adauga ceva mai multe sfaturi, asta pentru ca sunt si eu bun la suflet si stiu cum e sa te chinui. “wink”

Intrebarea e: Vad bine imaginea asta?

4. Racitura ma! Ba, sa nu va mai prind ca spuneti “PIFTIE”, da? Corect e: racitura ma, ca moldovenii spun asa si probabil ca si de acolo vine. A da, inca un lucru, sa fie de cocos sau gasca, curca, gaina, astea sunt cele mai bune! Cred ca am sa ma duc si eu sa-mi fac una, imi faceti pofta (sau imi fac singur?). Sa stiti ca trebuie sa aiba multa zeama si un sos rezonabil de hrean, inrosit de sfecla. Ba mai mult, trebuie sa fiarba racitura asta, mama ei, ca de asta vrei sa te faci bine.

5. Ciorba rece, adica, adica neincalzita, ma! Pentru noi astia mai tineri, e mai ciudat, n-o zic, dar sa stiti ce buna rau (pentru mahmureala, nu pentru papile, sa ne intelegem). Astfel (cum incepem si la retete) se ia un litru de zeamă de varză (nu ma lua cu “unde gasesc eu ma litrul, ca-l gasesti”) sau poti incerca si cu un bors de altfel, apoi se adauga ceapa razuita, morcov ras, ţelină tocată mărunţel, hrean bucăţele mici , boia, sare, piper, ardei murat iute. ohoo, si sa vezi la sfarsit, cum se duce ea pe gat! Ihiii!

6. Aaa da, si poate ar fi bine sa beti si niste bere mai de la racoare, asa, ca sa va fac viata mai buna! Stati ma, ho, ca nu s-a terminat articolul! Sau ba?

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2017/01/06/cum-scap-de-mahmureala-cand-se-misca-camera-cu-mine/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN