Alira.ro | Datini de vin Borsec-Romaqua Group Borsec Iubesc Vinul Romanesc

cazare la bolovanu
UN LOC DE CAZARE LA BOLOVANU Este, încă, în lucru o pensiune unde să poți pune capul jos (peste noapte) la Sâmburești, când mergi la degustările VINARTE Sâmbureștiul este, deocamdată, doar o simplă destinație rurală. Dar se dezvoltă. Și se dezvoltă bine. Nici nu se putea altfel, pentru că VINARTE ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
Întrebări și răspunsuri INTERVIU/DUPONT/PIONEER MARIA CÂRJA: Hibrizii de porumb  produc și în condiții de secetă pedologică și arșiță atmosferică Cât de important se dovedește MATERIALUL SĂDITOR în general? Care este rolul semințelor, cât de importante sunt ele? Întrebări simple, dar fundamentale, pe care special le-am pus noi, redacția, așa rudimentare, ...
Read More
AVINCIS
Tuborg anunță lansarea ediției limitate Tuborg Christmas Brew, berea specială de Crăciun care dă tonul sărbătorilor de iarnă ale românilor încă din anul 2000. Devenită un simbol al Crăciunului, Tuborg Christmas Brew este singura bere specială de sărbători din România și va fi disponibilă pe piață și în 2017, timp ...
Read More
MALTA TRAVEL
malta forever, revelion, sărbători
Ofertantă oricând: Poate fi o soluție și pentru Revelion și Sărbători 2017-2018 Malta are calitatea de a fi frumoasă oricând. Frumusețea sa nu pălește. Fiind într-o zonă caldă, ea este pururi ferice și tânără. Sau, cel puțin, așa ne dă nouă impresia. De aceea, Malta este ofertantă și în decembrie, ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

Cum scap de mahmureală (când se mișcă camera cu mine?)

Daca sunteti pe google acuma, ati cautat si ati gasit acest articol sau pur si simplu l-ati accesat, inseamna ca exista doar doua posibilitati in atare situatie: 1. ori sunteti “morti” (turta) de la bautura, ori, 2. vreti sa stiti ce ar trebui sa faceti pe viitor ca sa va faceti mai bine dupa o seara bine (meritata) – mai ales daca aveti urmatoarea zi treaba (fie scoala/facultate, fie serviciu). Va spun, stati linistiti, toti am trecut prin asta, asa ca, niciunul dintre noi nu trebuie sa aiba retineri, ca de, adevaru’ e adevar (cum o zice filozofia bulgarului!). Asa ca, haideti sa plonjam in cateva sfaturi pe care vi le voi da (garentez ca merge, bine, nu chiar toate, dar majoritatea; “experinta proprie”, va zic) – in plus, aviz cititorilor, sa stiti ca asta va fi si articolul de retete drinkfood.ro pe saptamana asta, uitati-va mai jos si o sa vedeti de ce – :

#beatturta “Ba, da ce e cu broscoiu’ asta?”

  1. Ciorba de potroace, da, exact, ati auzit foarte bine. Pe langa faptul ca ea este poate cea mai tipica ciorba romaneasca, ea este si mentionata destul de des in multe dintre operele scriitorilor nostri (“mai de la tara asa”, ca sa nu mai spun ca cel probabil si ei v-ar recomanda acelasi lucru). Totusi, ar trebui sa dau aici o mica specificatie si anume: zeama sa fie dintr-o gaina mai tanara si cu fermentatie de tarate de grau si mei, mai adaugi si o crenguta de cires, asa, sa mai dea niste gust. “wink”
  2. Ehe, ciorba de burta, daca ati stii de cate ori am…adica, ma rog, e foarte buna, asta vreau sa zic “smile”. Se fierbe cel putin sase ore, da, poate ca e cam mult, dar sa stiti ca asa se face, si oricum nu cred ca ati mai avea chef de altceva in momentul ala…vedeti sa fie burta alba si cu muchie, plus! plus, un os de vita de la picior. Dupa asta mai adaugi telina, ceapa, ardei iute. De asemenea, sa mai puneti si sare grunzuroasa in taieturi “fine” de 5-6 cm. Mai puneti si galbenus crud in farfurie, smintina si desigur, cum sa uitam, ardei iute, aia e baza! Otet si usturoi caci asa se manca, baai! – Bine, acuma sa o spun serios, mai bine va duceti la o carciuma si luati sau restaurant, altfel, ma anuntati daca aveti o oala de 12 l, altfel, nici nu va dau voie s-o faceti! “smile”
  3.  Ceai de mentă cu smantanaaa! Da, va spun ca merge, am incercat o data (desi poate nu e cea mai buna metoda). Bine, bine poate nu e cea mai buna metoda si poate ar fi sa va orientati spre altele, spre exemplu cele de sus, sau cele din urmatorul articol!

Deci ramaneti aproape de noi si veti da gata mahmureala! 

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/partea-a-doua-ce-sa-ai-in-vedere-cand-exista-o-problema-in-cuplu-si-cum-sa-o-rezolvi/

 

 

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN