Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
CRAMA HISTRIA, MIRACHIADA DE VARĂ, Turism la CRAMA HISTRIA, țărmul PONTULUI EUXIN, DEGUSTARE, ROSE
Turism la CRAMA HISTRIA: MIRACHIADA DE VARĂ Pe țărmul PONTULUI EUXIN, să te delectezi cu un ROSE Acum, că a venit vara, să tot mergi pe la Histria. Să vizitezi ruinele unei cetăți care a fost, cândva, măreață – și a dus buhul coloniilor grecești pe malul de la Pontus ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

LIFESTYLE: De Crăciun, cum ne putem bucura de un desert rapid şi delicat!

Meniul de Crăciun, deşi delicios, este o bombă calorică, iar dacă ne dorim şi alt desert în afara mult aşteptatului cozonac, avem neapărat nevoie de o variantă lejeră şi rapidă care să-i suprindă pe cei mai dragi invitaţi. Nimic nu se compara cu zilele de Crăciun în care, în sfârşit ne strângem toţi la masă, când reuşim să ne bucurăm în tihnă de cei iubiţi, când simţim magia şi miracolul Crăciunului. Stelele par mai strălucitoare, lumina lunii ne încântă şi nu ne mai sperie, până şi unica dată pe an la patinoar reuşim să o bifăm tot acum. Iar dacă ciocolata caldă, scorţişoara, nuca şi cremele sunt nelipsite, daca ar fi să adăugăm ceva în meniu, cea mai buna idee ne-o dă Thermomix® cu al său seducător sorbet de lămâie. De sărbători, ne bucurăm de vin fiert, punch aburind, până şi sentimentele noastre sunt mai năvalnice şi copleşitoare. Tocmai de aceea, un desert răcoritor şi rafinat precum sorbet-ul de lămâie ne va mai răcori puţin. Până şi o cină romantică în faţa şemineului se poate încheia delicios cu un asemenea desert delicat la îndemână.

Thermomix® digital schimbă vieţile, dar şi sărbătorile de Crăciun. Cu inovatorul său chip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată în câteva minute poţi pregăti un desert încântător pentru cei pe care îi iubeşti cel mai mult.

Ai nevoie doar de:

650 g apă

350g zahăr

200 g zeamă de lămâie de la 5-7 lămâi

1 albuş

şi bineînţeles, de magicul  Thermomix®, care este o întreagă bucătărie, simplu şi uşor de folosit.

Mod de folosire:

Punem 400 de ml apă şi zahărul în bol şi fierbem 5 min./100̊ C/ viteza 3. Adăugăm restul de 250 ml apă şi zeama de lămâie şi mixăm 3 sec./viteza 3.  A treia etapă este să adăugăm albuşul şi să mixăm 3 sec./viteza 4. Turnăm compoziţia pe o grosime de max. 4 cm, într-o tăviţă pentru congelator din silicon sau de plastic, şi acoperim cu folie alimentară. Lăsăm compoziţia să se răceasca complet şi după aceea, o punem în congelator pentru cel puţin 8 ore. Pentru că toate aceste etape sunt parcurse în 5 minute, deliciosul desert poate fi pregătit chiar în Ajun, urmând ca a doua zi să tăiem compoziţia congelată sub formă de cuburi cu un cuţit lung şi ascuţit. Punem cuburile în bolul de mixare, reglând 30 sec./viteza 9, apoi mixăm 30 de sec./viteza 4 ajutându-ne de spatula Thermomix®. Se serveşte imediat în boluri de desert, având compoziţia perfectă pentru a fi savurată.

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2016/12/20/totul-despre-atentatul-terorist-de-la-berlin/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/20/domeniile-ostrov-la-stand/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/gheorghe-ionescu-sisesti/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN