Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
CRAMA HISTRIA, MIRACHIADA DE VARĂ, Turism la CRAMA HISTRIA, țărmul PONTULUI EUXIN, DEGUSTARE, ROSE
Turism la CRAMA HISTRIA: MIRACHIADA DE VARĂ Pe țărmul PONTULUI EUXIN, să te delectezi cu un ROSE Acum, că a venit vara, să tot mergi pe la Histria. Să vizitezi ruinele unei cetăți care a fost, cândva, măreață – și a dus buhul coloniilor grecești pe malul de la Pontus ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

REȚETELE DRINKFOOD.ro: PUI MARENGO

Desigur ca dupa o prealabila pauza, revenim cu O NOUA RETETA DRINKFOOD.ro, un fel de mancare super delicios, o mancare, sa stiti, castigata cu greu de francezi intr-o batalie de la Marengo intre cei dintai si austrieci – vorbim despre bucatarul lui Napoleon Bonaparte, care vazand ca preparatul nu continea si unt, l-a inlocuit cu untdelemn!

indian-chicken_625x350_61427604718

Pui                                                                       Sursa foto: Sursa: food.ndtv.com

Hai totusi mai intai sa facem o scurta introducere in cum ne dam seama daca o pasare e sanatoasa si tanara. Indiferent de stadiul in care se afla, ea trebuie sa aiba picioarele lustruite si genunchii nodurosi, iar pintenul sa fie mic si scrurt. 

POFTA BUNA!

Pasul 1: ca veni vorba de untdelemn, este chiar primul pas pe care trebuie sa-l faceti, respectiv infierbantati cele 5 linguri de untdelemn, impreuna cu putin usturoi maruntit, piper si sare. Usor asaza puiul in cratita, dupa ce l-ai taiat, apoi amesteca-le o jumatate de ora pana ce s-a rumenit

Pasul 2: in paralel cu pasul anterior, trebuie sa fierbi si un pahar de vin alb cu ceapa, usturoi maruntit, patrunjel, ciuperci – si ele tot marunte – piper, dar si zeama de carne + adaugand si doua linguri de untdelemn in puiul rumenit.

Pasul 3: acuma doar torni peste partile de pui sosul

ULTIMUL ARTICOL CLICK AICI

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/10/13/lifestyle-cum-sa-faci-sa-te-simti-relaxata-cand-mergi-pe-tocuri-2/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/25/lifestyle-de-ce-spunem-ca-cafeaua-consumata-in-cantitati-mari-ne-afecteaza-somnul/

 http://www.drinkfood.ro/2016/09/24/lifestyle-cat-de-des-este-recomandat-sa-bem-cafea-sa-cand/

http://www.drinkfood.ro/2016/09/19/retetele-drinkfood-ro-porc-cu-sos-robert/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN