Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
prince matei, prince mircea și soare, geniul uman, sergio faleschini, vinarte, cetățean italian
GENIUL UMAN A FĂCUT TOATE ACESTEA POSIBILE A fost o adevărată revoluție, la nivelul pieței românești și chiar la nivelul celei internaționale. În ediția anterioară de revistă, am publicat partea întâia a unui interviu (în serial), din care acum vă oferim a doua parte. Precizăm că interviul a fost preluat ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

(3) EXCLUSIV/EMERGENT PIAȚA DE CIDRU ÎN ROMÂNIA(II); BERE ȘI CIDRU(III)

In ultimul articol (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre asemanarile dintre piata de bere si cidru, iar acum, despre CE LE DEOSEBESTE!

  • CE LE DEOSEBEȘTE

    FII CALM SI BEA BERE! Sursa foto: beersintoyland.com

    FII CALM SI BEA BERE!                                                 Sursa foto: beersintoyland.com

Deci, PIAȚA DE CIDRU și PIAȚA DE BERE sunt, întrucâtva, asemănătoare. Ce le deosebește: volumul, deocamdată, incomparabil: piața de bere este mult mai mare, ca dimnesiune.

De văzut că printre primele opt sunt și două mărci legate în mod total de România.

Brandurile ANA ARE și DACIC sunt pe sol/și de terroir românesc.

Berea, în comparație cu cidrul, poate avea o tărie alcoolică mult mai înseamnă. Să faci, însă, cidru la nouă grade tărie alcoolică ar putea fi un non-sens, în general – în timp ce berea nordică poate adopta nouă grade din volum tărie alcoolică precum o constantă/și asta nu ar mira pe nimeni.

În timp ce, la nouă grade, cidrul ar putea fi foarte bine, conform definiției vinului(mutatis mutandis), un clasic vin produs din mere.

 -va urma –

Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/10/13/2-exclusivemergent-piata-de-cidru-in-romaniaii-bere-si-cidruiii/

http://beeruniversity.ro/2016/10/04/bere-si-sanatate-alimentul-poate-cel-mai-benefic-pentru-sistemul-nostru-digestiv-si-de-ce/

http://beeruniversity.ro/2016/10/01/bere-si-sanatate-3-sfaturi-pentru-o-buna-functionare-a-sistemului-digestiv/

http://beeruniversity.ro/2016/09/26/secretele-berii-substanta-introdusa-in-bere-pe-care-consumatorii-nu-o-stiu/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN