Alira.ro | Datini de vin Salonul International de Vinuri, Timisoara 31 martie – 2 aprilie 2017
agriculture for life, life for agriculture, artă, știință și viață, universităţii de știinţe agronomice și medicină veterinară din bucurești, usamvb
AGRICULTURE FOR LIFE, LIFE FOR AGRICULTURE: *Conferinţa Internaţională a Universităţii de Știinţe Agronomice și Medicină Veterinară din București"Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură"a avut loc între 8 și 10 iunie 2017, la Bucureşti Dacă e iunie, atunci e o nouă ediție pe tema AGRICULTURĂ PENTRU VIAȚĂ, VIAȚĂ PENTRU AGRICULTURĂ. Am ...
Citește mai mult
Pernod Ricard, conviviality creators
In continuarea articolului nostru de ieri despre ExpoFlowers&Garden. Cum a fost acolo si de ce sa mergeti si voi? Va povestim din experienta noastra! În presa internațională, AGROJOB este numele unui vestit site din Danemarca. Unu care se ocupă, firește – așa cum îi spune și numele – cu joburi ...
Read More
AVINCIS
 Tuborg România, parte a United Romanian Breweries Bereprod (URBB), inovează piața de bere prin lansarea unui sistem unic de protecție a capacelor dozelor de bere împotriva factorilor externi: o folie de protecție din aluminiu (Alu-Foil) 100% reciclabilă. Consumatorii pot savura astfel berea direct din doză, fără a fi preocupați de ...
Read More
MALTA TRAVEL
maceta în mână, GLOBALIZAREA TURISMULUI, TURISMUL GLOBAL
TURISMUL GLOBAL ȘI GLOBALIZAREA TURISMULUI Defrișarea noilor ținuturi ale posibilului/probabilului/aspiraționalului va contura noile destinații ale viitorului De când cu siteurile de turism care îți oferă vacanțe oriunde pe mapamond la prețuri acceptabile (nu prea pipărate), noțiunea de turism s-a globalizat masiv. Fii fiilor noștri vor ști și putea să călătorească ...
Read More
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti
casa-anca.ro

BERE ȘI SĂNĂTATE: Omega 3, de ce este așa importantă și de unde o obținem

In articolul anterior (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am spus cea de-a doua recomandare pentru pastrarea unui sistem digestiv corect, acum va spunem cea de-a treia:

Un sistem digestiv sănătos cu ajutorul consumului de pește

Omega 3 este un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului și care este prezent în carnea de pește. Includerea cărnii de pește (somon, sardine, hering) în meniu poate fi foarte eficientă împotriva problemelor digestive. Consumul cărnii de somon poate asigura 61,2% din doza zilnică recomandată de Omega 3, în timp ce sardinele și heringul conțin în medie 1 gram de Omega 3 la 100 grame de carne și ar putea furniza 50% din necesarul zilnic de acizi grași esențiali unei bune funcționări a organismului.

keep-calm-and-drink-beer-435
Alte articole pe aceeasi tema:

http://beeruniversity.ro/2016/10/01/bere-si-sanatate-3-sfaturi-pentru-o-buna-functionare-a-sistemului-digestiv/

http://beeruniversity.ro/2016/09/26/secretele-berii-substanta-introdusa-in-bere-pe-care-consumatorii-nu-o-stiu/

http://beeruniversity.ro/2016/09/20/bere-cum-sa-ne-prelungim-viata-bem-o-bere-pe-zi/

http://beeruniversity.ro/2016/09/15/bere-remediu-naturist-indicata-pentru-probleme-digestive/

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation

OXYGEN